Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Marit
Sarpsborg, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Kirkenes
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lisa Thodesen, Daglig lederThon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2020
Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding på ditt opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på.
Det har vært noen fantastiske uker med sol og varme, det gjør at det blir ekstra varmt på rommene. Vi skal se om det er noe bedringer vi kan gjøre med vårt klimaanlegg.

Vi takker for besøket og ønsker dere velkommen tilbake.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 003
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 003
8.0 km fra Thon Hotel Kirkenes
Gratis parkering
Restaurant
kr 1 074
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 074
0.3 km fra Thon Hotel Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 898
kr 831
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km fra Thon Hotel Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 4 402
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 4 402
  • Lol.travel
14.1 km fra Thon Hotel Kirkenes
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 215
  • Expedia.com
    kr 1 300
0.3 km fra Thon Hotel Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    9.2 km fra Thon Hotel Kirkenes
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 670
    • Expedia.com
      kr 1 901
    0.0 km fra Thon Hotel Kirkenes
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    • Hotels.com
    • Scandic Hotels
      kr 2 172
    • Priceline
    40.0 km fra Thon Hotel Kirkenes
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Priceline
    • eDreams
    • Vio.com
    37.1 km fra Thon Hotel Kirkenes
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
      51.5 km fra Thon Hotel Kirkenes
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Se flere hoteller i Kirkenes
      Anmeldelser (994)
      Filtrer anmeldelser
      994 resultater
      Vurdering fra reisende
      464
      420
      78
      17
      15
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      464
      420
      78
      17
      15
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      4651 av 994 anmeldelser
      Anmeldt 20. juli 2020

      Hotellet ligger sentralt og med ingen støy utenfor. Sov utrolig godt i gode senger. Og starten på dagen var en god og rikholdig frokost, til tross for korona restriksjoner Hyggelige ansatte fra resepsjon til frokostservering. Rent og pent på rom og fellesarealer.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      1  Takk, Runardo
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

      Kjære gjest.

      Tusen takk for at dere tar dere tid å gi oss tilbakemelding på deres opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på.
      Hyggelig å lese at dere hadde en fin opplevelse her på vårt hotell.

      Vi ønsker dere velkommen tilbake!

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

      Jeg ba om et handicaptilpasset rom med enkeltsenger, og fikk et handicaptilpasset rom med dobbeltseng. Vi fikk byttet til et rom med enkeltsenger, men det var ikke handicaptilpasset. Vi var slitne, så vi lot være å klage mer.
      Vinduet lot seg ikke åpne, men det var greit helt til ac-anlegget slo seg av om kvelden. Da ble det fort 25 grader på rommet. Klokken 0130 holdt jeg ikke ut mer og gikk i resepsjonen. Der traff jeg en nattevakt som trodde ac-anlegget hadde slått seg av på grunn av brannalarmen som ble utløst av damp fra en vaskemaskin(!) tidligere på kvelden, og han hadde ikke fått opplæring i å slå den på. Jeg fikk et håndtak slik at jeg fikk åpnet vinduet noen centimeter, men det hjalp ikke på temperaturen.
      Før vi kom så langt hadde kvelden medført at vi måtte ut av hotellet for å få oss middag. Restauranten var visstnok full, tross flere ledige bord. En hel del av middagsgjestene var ikke hotellgjester, og det er ikke serviceminded å blankt avvise hotellets egne gjester til fordel for drop in's. Vi kunne om ikke annet fått tilbud om take away til rommet. Det var blitt kveld og mitt reisefølge var ikke gangfør i det hele tatt.
      Da vi kom tilbake til hotellet etter å ha fått god service og god mat hos Scandic var begge handicapparkeringsplassene opptatte. Den ene bilen manglet tillatelse, og jeg måtte selv lete opp eieren for å be ham flytte den. Jeg ble utskjelt på det groveste av vedkommende. Det viste seg at sommervikaren i resepsjonen hadde gitt sin tillatelse, selv om hun først forsøkte å vri seg unna. Jeg fikk ingen hjelp av henne, og opplevelsen sitter fortsatt hardt i, flere dager senere.
      Vær også klar over at norskkunnskapene hos personalet er veldig varierende.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      2  Takk, BeaRocks
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

      Kjære gjest.

      Takk for din tilbakemelding.

      Vi setter stor pris på det. Det er slike tilbakemeldinger som kan gjøre oss bedre.
      Dette blir tatt tak i.

      Vi håper å se dere igjen ved en annen anledning og at dere kan gi oss en ny sjanse.



      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

      Bodde på hotellet 1 natt i forbindelse med hurtigrute tur.
      Da vi ankom hotellet ble det litt kluss for å finne vår reservasjon, vi fant selv ut at vår reservasjon var i juni, istedet for juli. Det var selvsagt vår egen feil, men i resepsjonen var det ingen hjelp å få. Vi fikk beskje om å finne oss et sted og bestille på nytt. Hun kunne ikke hjelpe oss. Vi fant oss en stol og bestilte på nytt.
      Som medlem trodde vi at vi skulle få poengene våre på den første bestillingen, siden den var forhåndsbetalt, men det fikk vi ikke, heller ikke et eneste smil.
      Vi spiste middag i restauranten som pga korona hadde svært begrenset meny. Dog vår maten ok, serveringen korrekt men manglet totalt smil. Frokost var en såkalt pekebuffet, noe som fungerte utmerket. Supergod frokost

      Dato for oppholdet: juli 2020
      2  Takk, Elisabeth190502
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

      Kjære gjest.

      Vi takker for deres tilbakemelding.

      Det er hyggelig å høre at dere hadde fått god mat her på hotellet.

      Det er beklagelig at ikke alt gikk som det skulle ved innsjekk. Her skulle resepsjonisten har hjulpet til og sjekket det med poeng. Dette er vi kan forbedre.

      Vi ønsker dere velkommen tilbake!




      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

      Vi booket hotellet via USBL og fikk derfor litt rabatt, for dette hotellet koster litt. Det kan vi forstå, for det er ganske nytt og har en helt unikt vakker plassering i midnattssolen. Det satt mennesker utenfor med noe godt i glasset hele kvelden, det skapte god stemning. Sengene var helt unikt deilige og vi sov utrolig godt. Frokosten var også utrolig god, særlig det ferske brødet var minneverdig. Hotellet hadde løst dette med frokost på en fin måte (henviser til meny) i denne rare tiden med virus. Kan anbefale overnatting, men sjekk om det er noen rabatter å få, for se har litt stiv pris pr. natt.

      Det var tomt for såpe på rommet og kun en «shampo» å få, og det trekker noe ned for vår del.

      Dato for oppholdet: juni 2020
      Reisetype: Reiste som et par
      Takk, dorthesKS
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

      Kjære gjest.

      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

      Vi setter stor pris på det. Flott å høre at dere hadde ett fint opphold.

      Vi ønsker dere velkommen tilbake!

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 9. juni 2020 via mobile enheter

      Eneste åpne Hotel i området for tiden.
      Litt synd restauranten er stengt, da kun en restaurant i byen er åpen.
      Frokostserveringen ble løst på en ypperlig måte, med meget hyggelig og serviceinnstilt betjening.
      Beliggenheten til hotellet er super, midt i byen og delvis uti havet.

      Dato for oppholdet: juni 2020
      Takk, 316runes
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

      Kjære gjest.

      Takk for at du bodde hos oss.

      Vi setter stor pris på det og velkommen tilbake!

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Vis flere anmeldelser