haolsj
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. aug. 2020via mobile enheter
Lisa Thodesen, Daglig lederThon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. aug. 2020
Kjære gjest.

Takk for hyggelig tilbakemelding.
Det er godt å vite at dere synes vårt hotell er nydelig. Det gjør oss ekstra stolt.

Vi håper å få dere på besøk ved en annen anledning.

Velkommen tilbake!
      Bugoynes village
      31.2 km fra Thon Hotel Kirkenes
      Se flere hoteller i Kirkenes
      Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet - men arkitekten har IKKE utnyttet dette. Det var en gedigen nedtur å se de små vinduene på rommene når man har så vakker utsikt. Uteområdet var tragisk: et særdeles stygt uteområde. Kjipe møbler og mindre pent rekkverk ... Her snakker man lavbudsjett ... Men maten på hotellet var veldig god! Fint treningsrom!

Takk, Britt S
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
      Det er hyggelig å høre at maten og treningsrom var veldig god.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Overnattet på Thon hotell Kirkenes, en natt, etter en rundtur i Finnmark. Kom fram til et flott beliggende hotell, rett ved sjøen. Hadde bestilt sjøutsik, og fikk en fantastisk utsikt. Flott standard på rommet. God størrelse på rom og bad. Spiste middag på hotellet, og var godt fornøyd med maten. Litt enkel meny, men god mat. Fin frokost. Meget godt fornøyd med oppholdet. Overnatter gjerne der igjen.

Takk, Christl J

Kjære gjest!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
      Det er så godt å lese at dere hadde ett flott opphold her hos oss.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger nydelig til ved kaia. Personalet er imøtekommende. Restaurant har god Mat og menyen er smakfull.
      Tett på sentrum og kort vei til hurtigruta. Tett på ulike restauranter
      Mye å oppleve i byen og I nærområdet . Museet, fjellet, Grense Jakobselv

Takk, 780bentel
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på.
      Vi håper dere vil besøke oss igjen ved en senere anledning. Ha en fortsatt fin sommer og velkommen tilbake!

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Smakfullt hotell med store delikate rom. Men det ble i varmeste laget når solen stekte mot vinduene i timesvis. Så klimaanlegget kunne virket bedre på sommeren. Safe og minibar. Vannkoker til kaffe og te. Hyggelig med sittegrupper ute.
      God frokost i restauranten, men kunne ønsket mer frukt.
      Hyggelig og hjelpsom betjening.

2  Takk, Restaurantproff
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding på ditt opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på.
      Det har vært noen fantastiske uker med sol og varme, det gjør at det blir ekstra varmt på rommene. Vi skal se om det er noe bedringer vi kan gjøre med vårt klimaanlegg.

Vi takker for besøket og ønsker dere velkommen tilbake.

Anmeldt 20. juli 2020

Hotellet ligger sentralt og med ingen støy utenfor. Sov utrolig godt i gode senger. Og starten på dagen var en god og rikholdig frokost, til tross for korona restriksjoner Hyggelige ansatte fra resepsjon til frokostservering. Rent og pent på rom og fellesarealer.

1  Takk, Runardo

Kjære gjest.

Tusen takk for at dere tar dere tid å gi oss tilbakemelding på deres opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på.
      Hyggelig å lese at dere hadde en fin opplevelse her på vårt hotell.

Vi ønsker dere velkommen tilbake!