Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Expedia.comUSD 150
Travelocity
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 27. august 2020

Ferietur fra Vestby i Viken til Kirkenes i Finnmark og tilbake. Overnattet en natt på Thon i Kirkenes for andre gang på to år. Denne gangen var det en nedtur. Vi kom sen frem på kvelden, resepsjonisten opplyste ingenting om frokosttider. Ved frokosten dagen etter, 23. august i år, møtte vi opp 07.00 som det sto i appen og på Hotell-Tv. men det skulle vise seg at frokosten på lørdager først var 08.00, noe som ble påpekt fra kokkene på kjøkkenet. det var ikke sperret eller noen ansatte som sa i fra da vi gikk til frokosten. Kort tid etter kom det ett busslast med pensjonister, de gikk alle inn og begynte å ta for seg på frokosten 07.30, selv om denne ikke hadde åpnet. En av de ansatte kokkene la ut pålegg på bufféten, med bare hendene, ingen hansker eller annet som beskyttelse. dette er kritikkverdig all den tid en skal ta forehåndsregler. men når den ansatte tar på osteskivene og skinkeskivene med bare hender er det ikke helt etter boken. Med rundt 70 pensjonister rundt bufféten var det helt umulig å holde en meters avstand. De ansatte gikk også mellom bordene og plukket inn tallerkener og glass, uten å klare å holde en meters avstand. Dette ble påpekt ved utsjekking. Neste gang prøver vi et annet hotell. rommet var superior, helt greit og sparsommelig utstyrt.

1  Takk, nyborghansolav
Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Kjære gjest.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på ditt opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på og det er dette som kan gjøre oss bedre.

Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Etter en regnfull ettermiddag og kveld så gikk den opprinnelige planen i vasken og vi måtte se etter andre løsninger.
Vi ringte et par timer før vi kom dit og fikk et rom uten problem,. Frokosten var veldig nydelig og rent frokostsal. Rommet var rent og pent, utsikten kunne ha hvert bedre, men på andre siden av bygget er det utsikten mot sjøen.

Takk, Hans Ole S
Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Kjære gjest.

Takk for hyggelig tilbakemelding.
Det er godt å vite at dere synes vårt hotell er nydelig. Det gjør oss ekstra stolt.

Vi håper å få dere på besøk ved en annen anledning.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet - men arkitekten har IKKE utnyttet dette. Det var en gedigen nedtur å se de små vinduene på rommene når man har så vakker utsikt. Uteområdet var tragisk: et særdeles stygt uteområde. Kjipe møbler og mindre pent rekkverk ... Her snakker man lavbudsjett ... Men maten på hotellet var veldig god! Fint treningsrom!

Takk, Britt S
Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Det er hyggelig å høre at maten og treningsrom var veldig god.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Overnattet på Thon hotell Kirkenes, en natt, etter en rundtur i Finnmark. Kom fram til et flott beliggende hotell, rett ved sjøen. Hadde bestilt sjøutsik, og fikk en fantastisk utsikt. Flott standard på rommet. God størrelse på rom og bad. Spiste middag på hotellet, og var godt fornøyd med maten. Litt enkel meny, men god mat. Fin frokost. Meget godt fornøyd med oppholdet. Overnatter gjerne der igjen.

Takk, Christl J

Kjære gjest!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Det er så godt å lese at dere hadde ett flott opphold her hos oss.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger nydelig til ved kaia. Personalet er imøtekommende. Restaurant har god Mat og menyen er smakfull.
Tett på sentrum og kort vei til hurtigruta. Tett på ulike restauranter
Mye å oppleve i byen og I nærområdet . Museet, fjellet, Grense Jakobselv

Takk, 780bentel
Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på.
Vi håper dere vil besøke oss igjen ved en senere anledning. Ha en fortsatt fin sommer og velkommen tilbake!