Per-Gunnar D
Dato for oppholdet: januar 2023
Lisa Thodesen, Daglig lederThon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. jan. 2023
Kjære gjest.
Dette var stas! For en hyggelig anmeldelse etter ditt opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på. Vi ser frem til ditt neste besøk.
Velkommen skal du være!
      Bugoynes village
      31.2 km fra Thon Hotel Kirkenes
      Se flere hoteller i Kirkenes
      Anmeldt 30. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk service, og frokosten er utsøkt! Personalet er i en klasse for seg selv!!!! Dette hotellet anbefales på det sterkeste om du reiser i jobb eller privat. Omgivelsene i seg selv er en opplevelse!

Dato for oppholdet: september 2022
      Takk, mariang755
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2022

Kjære gjest.
      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter deres opphold ved vårt hotell.
      Det setter vi stor pris på.
      Ha en riktig så fin høst og velkommen tilbake.

Anmeldt 25. september 2022 via mobile enheter

Hotellet har en flott beliggenhet helt nede ved sjøen, husk å bestille rom med sjøutsikt. Frokosten på dette hotellet er veldig bra, god kvalitet på maten og mye hjemmelaget. Restauranten var vi også fornøyd med. Litt rot ang noe rundt bestillingen, alt ellers veldig bra.

Dato for oppholdet: september 2022
      Takk, Kifi2014
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2022

Kjære gjest.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss. Det setter vi stor pris på . Det er ekstra stas at du er fornøyd med vår frokost og kvaliteten. Det er beklagelig at det ble rot med matbestillingen i vår restaurant. Dette skal vi forbedre og vi håper at neste gang du besøker oss, så vil dette være på plass.
      Vi ønsker deg en riktig fin høst og velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Anmeldt 13. september 2022

Vi var tre ektepar som startet i Kirkenes med 10 dagers tur gjennom Finnmark. Flott hotell helt ned i sjøkanten. Stort rom med fin utsikt. Meget god service og hyggelige ansatte. God frokost og middag. Stor og romslig uteplass hvor vi kunne nyte midtnattsola. 3 dager med 31 gr. på dagtid skapte rene sydenstemningen. Svært hyggelig å komme tilbake til Kirkenes hvor vi bodde for 36 år siden.

Romtips: Mot fjorden
      Dato for oppholdet: juni 2022
      Takk, KnutS193
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2022

Kjære gjest.

Tusen takk for at dere valgt vårt hotell til deres overnatting i Kirkenes.
      Vi setter stor pris på det og vi håper at dere tar turen tilbake til oss ved en senere anledning.
      Velkommen tilbake.

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Flott Thonhotell med fantastisk frokost og matchende kvalitet på restaurantopplevelsene på kveldstid. Vi hadde et stort rom - og hotellet har generelt alt man skulle behøve, når man først overnatter hjemmefra. Kjekke og serviceinnstilte ansatte "hvor man måtte snu seg".

Dato for oppholdet: juli 2022
      Takk, sturlahessb
      Lisa Thodesen, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2022

Kjære gjest.
      Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding etter ditt besøk hos oss.
      Vi er veldig takknemlig og at du gir oss full score. Deg gjør dagen for oss.
      Ønsker deg en fortsatt fin sommer og velkommen tilbake.

Anmeldt 26. juli 2022

1. klasses hotell med veldig hyggelig betjening over alt. Super beliggenhet og fin utsikt for rom (må bestilles). Høy standard på rommene. Trivelig betjening fra resepsjon til værelsesbetjening. God frokostbuffe. Kommer gjerne igjen.

Romtips: Utsikten er verdt pengene
      Dato for oppholdet: juli 2022
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
      Takk, tommk2019

Kjære gjest.
      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter utrolig pris på det og det gjør dagen vår enda bedre når gjestene våre er fornøyde.
      Vi takker deg for besøket og velkommen tilbake.