BELIGGENHET: Helt nede ved havet. Gangavstand til sentrum. Parkering (mot betaling), men gratis hvis man velger en av sidegatene mot sentrum.
ROM: Anbefaler superior, for da får man havsutsikt. Rommet (nr. 434) virket relativt nytt, og sengene var gode. Varmen på badet fungerte fint. Det var bare én lenestol på rommet, men de kunne godt ha spandert to slike på gjestene, for det var tross alt et superiorrom. På den annen side: den andre stolen var ikke så ille.
MAT: Utmerket frokost med stort utvalg og dessuten flere lokale varer, for eksempel ishavsrøye ala sursild, for å si det sånn. En av dagene hadde vi middag i restauranten. Det var kongekrabbesuppe til forrett og finnmarksrøye til hovedrett. Fisken var veldig god. Suppa var også god, men vi følte den manglet "det lille ekstra".
SERVICE: Vi ordnet oss med en slags takaway på rommet en av kveldene, men trengte bestikk. Det fikk vi uten problemer. Gratis kaffe i resepsjonen. Vi kunne dessuten ta med så mange kaffekapsler som vi trengte til Nespresso-maskinen på rommet.