“Vi kom på en dag uten service”

Scandic Kirkenes Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 17 Restauranter i Kirkenes
Prisklasse: kr 300 - kr 1 000
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

Ved ankomst ca 19:30 var det lang tid å vente før noen dukket opp i resepsjonen.
Vi spurte om matservering i restauranten og fikk beskjed om at det ville være mulig om 30 minutter. Når vi så ankom der ble servitørene noe usikre og måtte sjekke med kokken. Like etter kom de tilbake og sa at ja de var åpne som tavla utenfor opplyste men med begrenset meny, noe vi aksepterte.
Vi bestilte kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker reker og brød til, men det vi etter 20 minutts venting fikk var bløte laksebiter i fløte med svært sparsomt antall små gulrotbiter i og slettes ingen reker eller tendens til å være kremet.
Toros fiskesuppe slår denne.
Vår konklusjon er at ønsker du fiskesuppe så serveres en mange ganger bedre annet sted i byen, med større porsjon til en billigere penge.

Dato for besøk: august 2022
Takk, petrOnella221

Anmeldt 19. februar 2022

Fekk ein god velkomst. Bra lokale. God vegleiing av profesjonell servitør. Fiskeretten var ganske bra. Sidan me var der 14. februar, var det gratis sjampanje, jordbær og dessert. Absolutt ein bra restaurant.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Trehar
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Kom til Kirkenes for å spise Kongekrabbe. Stod på menyen, men de hadde ikke! Gikk videre til en annet spisested.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Terje_v_k
Anmeldt 20. januar 2021 via mobile enheter

Fint ryddig etablert hotell midt i sentrum bare noen kilometer fra flyplassen. Helt greie rom som fremstår som godt vedlikeholdt. God service og veldig bra frokost.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, Adventurer368810
Anmeldt 17. august 2019

Ingen ting å klage på, men det var ikke den helt store menyen. Kjekt med kjøleskap på rommet som fungerte tilfredsstillende.
Hyggelig betjening som var hjelpsomme og lokal orienterte.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Jørn H

Reisende som så på Scandic Kirkenes Restaurant, så også på

Kirkenes, Sør-Varanger

Har du vært i Scandic Kirkenes Restaurant? Del dine erfaringer!