Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og bra service!”

Surf & Turf Restaurant AS
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Kirkenes
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 18. august 2020

Middagen her ble et høydepunkt i ferien. Hun som serverte oss var utrolig hyggelig og serviceminded, og det samme inntrykket fikk vi av de øvrige ansatte. Testet ut pasta med reinsdyr og det var en helt nydelig rett. Restauranten er hyggelig innredet og gir en avslappende atmosfære. Alt i alt en god opplevelse som jeg trygt anbefaler videre.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, John-Greger T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (321)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 321 anmeldelser

Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Dro dit på en sen middag å bestilte fiskesuppe til forrett og biff til hovedrett.
Veldig godt begge deler ,og superhyggelig servitør.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Bård A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Ikke hadde de røye og ikke kongekrabbe selv om vi var innom tidligere på dagen for å forsikre oss om dette på kvelden. Kafeaktig plass og lite trivelig. Kelneren vi fikk på kvelden gjorde sitt beste, men styr unna. På do var det tomme doruller og gikk ikke an å trekke ned. Terningkast to.

Dato for besøk: februar 2020
23  Takk, torstoelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2019

Beste restaurant i byen.Mye godt og velge mellom blant kjøttretter og fisk.Er som oftest innom der når jeg er i byen på besøk.En koselig restaurant å komme til.Kan gjerne fornye menyen av og til for oss som er en del innom så går det i det samme maten hele tiden.Men,kjempebra.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SiwG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Helt grei lunsj i litt sånn kafelokale.
Rask og effektiv service og rause porsjoner.
Men litt for dyrt i lys av lite hyggelige lokaler.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Rita S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Surf & Turf Restaurant AS, så også på

 
Kirkenes, Sør-Varanger
 

Har du vært i Surf & Turf Restaurant AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din