“Veldig god mat og bra service!”

Surf & Turf Restaurant AS
Vurdert som nr. 2 av 17 Restauranter i Kirkenes
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 18. august 2020

Middagen her ble et høydepunkt i ferien. Hun som serverte oss var utrolig hyggelig og serviceminded, og det samme inntrykket fikk vi av de øvrige ansatte. Testet ut pasta med reinsdyr og det var en helt nydelig rett. Restauranten er hyggelig innredet og gir en avslappende atmosfære. Alt i alt en god opplevelse som jeg trygt anbefaler videre.

1  Takk, John-Greger T

Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Dro dit på en sen middag å bestilte fiskesuppe til forrett og biff til hovedrett.
Veldig godt begge deler ,og superhyggelig servitør.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Bård A
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Ikke hadde de røye og ikke kongekrabbe selv om vi var innom tidligere på dagen for å forsikre oss om dette på kvelden. Kafeaktig plass og lite trivelig. Kelneren vi fikk på kvelden gjorde sitt beste, men styr unna. På do var det tomme doruller og gikk ikke an å trekke ned. Terningkast to.

Dato for besøk: februar 2020
24  Takk, torstoelen
Anmeldt 30. desember 2019

Beste restaurant i byen.Mye godt og velge mellom blant kjøttretter og fisk.Er som oftest innom der når jeg er i byen på besøk.En koselig restaurant å komme til.Kan gjerne fornye menyen av og til for oss som er en del innom så går det i det samme maten hele tiden.Men,kjempebra.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Siw G
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Helt grei lunsj i litt sånn kafelokale.
Rask og effektiv service og rause porsjoner.
Men litt for dyrt i lys av lite hyggelige lokaler.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Rita S

Reisende som så på Surf & Turf Restaurant AS, så også på

Kirkenes, Sør-Varanger

Har du vært i Surf & Turf Restaurant AS? Del dine erfaringer!