“God mat, dyrt, små porsjoner og meget bra servitør”

Surf & Turf Restaurant AS
Vurdert som nr. 2 av 17 Restauranter i Kirkenes
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Litt synd for dette kunne vært helt topp. 2 x indrefilet. Biffene var helt riktig stekt, maten smakte godt men porsjonene er for små. Til 400 kroner så blir det for smått og man sitter igjen litt sulten. Litt større porsjoner, litt mer tilbehør så er vi der. Servitøren og servicen er meget bra!

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, Koltrip

Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

God service, nydelig mat og vin, store porsjoner, hyggelig betjening:) Vi kommer gjerne tilbake en annen gang😄

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Bji1971
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Tydelig populært sted, en stille tirsdag i september. Rimelig og god mat og drikke.
Flink servitør og god service.
Anbefales

Dato for besøk: september 2020
Takk, heidir555
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Spiste på denne restauranten to kvelder på rad, ulike for- og hovedretter hver gang. Nydelig mat. Hyggelig og oppmerksom betjening. Trivelige lokaler. Vi kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Kirkenes.

Takk, Anna Agejeva J
Anmeldt 18. august 2020

Middagen her ble et høydepunkt i ferien. Hun som serverte oss var utrolig hyggelig og serviceminded, og det samme inntrykket fikk vi av de øvrige ansatte. Testet ut pasta med reinsdyr og det var en helt nydelig rett. Restauranten er hyggelig innredet og gir en avslappende atmosfære. Alt i alt en god opplevelse som jeg trygt anbefaler videre.

1  Takk, John-Greger T

Reisende som så på Surf & Turf Restaurant AS, så også på

Kirkenes, Sør-Varanger

Har du vært i Surf & Turf Restaurant AS? Del dine erfaringer!