Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie”

Thon Hotel Kirkenes Restaurant
Bestill bord
2
lør. 25.9.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Kirkenes
Prisklasse: USD 17 - USD 48
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Restauranten ligger på Thon Hotel Kirkenes som ligger i sentrum av Kirkenes. Restauranten har spektakulær utsikt over havet og har et moderne og skandinavisk uttrykk. Vi serverer frokost, lunsj for grupper og a la carte hver dag. Fokuset er lokale råvarer tilberedt fra grunn av på vårt kjøkken. Vi har alt fra kongekrabbe og fersk fisk fra fjorden til reinsdyr og multer fra vidda. På sommeren har vi også en utendørsservering hvor man kan nyte god mat og drikke i en idyllisk setting. Velkommen til oss.
Anmeldt 17. juli 2020

Spiste middag med et vennepar i restauranten på hotellet i kveld 17/7/20. Ble litt rot om vi skulle få bord eller ikke. Vi bestilte bord i resepsjon etter først å ha blitt avvist av hun som tydeligvis hadde ansvaret for restauranten. Det var en annen ansatt som sa at vi kunne bestille i resepsjonen.Restaurant sjefen ( om det var det hun var) ble helt tydelig sur fordi vi hadde fått booket bord i resepsjonen ( tydeligvis dårlig internkommunikasjon blant de ansatte på hotellet). Vi opplevde rett og slett elendig service, den sure damen kom til og med bort til bordet å forklarte at siden vi hadde vært så frekk booke bord via resepsjon, måtte hun, på grunn av oss avvise to andre bordbestillinger?? Hvorfor det, det var ledig bord i restauranten hele tiden mens vi var dær. Første gang i livet jeg har fått kjeft på en restaurant fordi jeg har booket bord dær Når vi skulle bestille dessert fikk vi nei fordi kjøkkenet stengte kl 22:00. Klokken var da 21:15. Jeg har aldri opplevd surere hovmester/kelner noen sinne. Sluttkarakter sur ansatt, dårlig service, men maten var god.
Har man først tatt i mot folk og anvist dem et bord bør man også behandle dem som gjester. Hvis ikke bør man være voksen nok til å si, beklager det har skjedd en misforståelse. Der kan ikke få bord likevel. Det haddd vært helt greit
Hvis det vi opplevde i kveld er det generelle sevicnivået på Thon hotell Kirkenes har de en lang vei å gå. De skiller seg i tillegg negativt i forhold til andre Thon hotell.

1  Takk, torarnew2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på å få. Vi beklager på det sterkeste at dette skjedde da dere besøkte vår restaurant. Dette er ikke slik vi fremstår til vanlig og vi beklager igjen at dere fikk denne servicen. Vi har satt i gang tiltak umiddelbart, slik at dette ikke skjer igjen.7
Det er hyggelig å høre at maten smakte godt.

Vi håper at dere vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (383)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 383 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2020

Den ligger nede i vannkanten og det er lite på hver side; MEN i ettermiddagssolen er fantastisk å sitte ute med solen i ansiktet. Betjeningen gjør sitt aller beste under denne korona-tiden. Flott frokost. I dag kjøpte vi ferske begetter til dagens Passivdalens tur. STREK ANBEFALING!!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, nora_anders_norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi setter stor pris på det.

Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Flott restaurant. Kongekrabbe til forrett var kjempegodt. Hovedrett lammeskank anbefales. Hyggelige og smilende servitører. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
25  Takk, torstoelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020

Kjære gjest.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og deres anbefaling. Det setter vi stor pris på.
Ønsker deg velkommen tilbake til oss ved en annen anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

To venner på middag, med forventninger, basert på tidligere besøk.
Kjøkkenet skuffer ikke. God lokal mat, som alltid.
Men, serveringen var ikke der den bør være. Etter noen purringer, så kom vinen endelig på bordet. Den som ikke skulle ha vin, fikk sin drikke forholdsvis raskt. Skapte irritasjon at mat og drikke ikke var synkron. Bedre lykke neste gang!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Trygg Arne L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Det er godt å høre at maten er velsmakende, men det som er beklagelig er at serveringen ikke var slik man har håpet på. Dette kan vi bedre og dette er noe vi skal jobbe videre med.


Vi ønsker deg veldig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Lammeskanken Thon Hotel Kirkenes presenterer er en skank av møreste sort. Ved å simpelthen legge et ørlite trykk på kjøttet, skled det av beinet på en måte som fikk meg til å gape. Sausen, tilbehøret, og mørheten var i toppklasse, og mengden man det blir servert for prisen er upåklagelig. Som en restaurant under en hotellkjede er det eksepsjonell kvalitet, service, lokale med utsikt til fjorden og mat. Til forrett var det bakt kongekrabbe med hvitløk og sitron. For å si det slik; denne forretten skal utforskes nærmere i form av hovedrettene med kongekrabbe, den lille forretten var utsøkt.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, danieldJ3973QG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Kjære gjest!


Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Det er godt å høre at opplevelsen du fikk med måltidet, kvaliteten og service var god.
Kongekrabbe er noen av våre beste kvaliteter, så vi håper neste gang du besøker oss prøver det som hovedrett.

Vi ønsker deg veldig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, så også på

 
Kirkenes, Sør-Varanger
 

Har du vært i Thon Hotel Kirkenes Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din