“Helt greit!”

Thon Hotel Kirkenes Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 17 Restauranter i Kirkenes
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restauranten ligger på Thon Hotel Kirkenes som ligger i sentrum av Kirkenes. Restauranten har spektakulær utsikt over havet og har et moderne og skandinavisk uttrykk. Vi serverer frokost, lunsj for grupper og a la carte hver dag. Fokuset er lokale råvarer tilberedt fra grunn av på vårt kjøkken. Vi har alt fra kongekrabbe og fersk fisk fra fjorden til reinsdyr og multer fra vidda. På sommeren har vi også en utendørsservering hvor man kan nyte god mat og drikke i en idyllisk setting. Velkommen til oss.
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Mange gjester, men lite utvalg på menyen. I minste laget for den som bor der flere dager. Men maten var utmerket og Kirkenes har flere gode spisesteder for den som vil ha mer variasjon enn hotellrestauranten kan tilby.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Knut A
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Kjære gjest.
Takk for hyggelig tilbakemelding og for at du valgte vårt hotell til deres opphold.
Vi blir å komme med ny meny i nærmeste fremtid.

Velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Restauranten hadde en enkel meny.
Maten var velsmakende og fint tilberedt. Godt fornøyd. ( må sies at dette var når covid 19 satte en del grenser)

Dato for besøk: august 2020
Takk, Christl J
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære Gjest.
Tusen takk for tilbakemeldingen på ditt restaurantbesøk. Det er hyggelig å høre at maten smakte.

Vi håper at dere tar turen til oss igjen ved en senere anledning.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 1. august 2020

Fantastisk beliggenhet. Hyggelig betjening, god service og veldig god mat. For overnatting i Kirkenes sentrum kan dette hotellet anbefales.

Takk, monatheresem

Kjære Gjest.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for anbefalingen av hotellet. Vi setter stor pris på det.
Vi håper dere vil komme tilbake til oss ved en senere anledning.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 17. juli 2020

Spiste middag med et vennepar i restauranten på hotellet i kveld 17/7/20. Ble litt rot om vi skulle få bord eller ikke. Vi bestilte bord i resepsjon etter først å ha blitt avvist av hun som tydeligvis hadde ansvaret for restauranten. Det var en annen ansatt som sa at vi kunne bestille i resepsjonen.Restaurant sjefen ( om det var det hun var) ble helt tydelig sur fordi vi hadde fått booket bord i resepsjonen ( tydeligvis dårlig internkommunikasjon blant de ansatte på hotellet). Vi opplevde rett og slett elendig service, den sure damen kom til og med bort til bordet å forklarte at siden vi hadde vært så frekk booke bord via resepsjon, måtte hun, på grunn av oss avvise to andre bordbestillinger?? Hvorfor det, det var ledig bord i restauranten hele tiden mens vi var dær. Første gang i livet jeg har fått kjeft på en restaurant fordi jeg har booket bord dær😱 Når vi skulle bestille dessert fikk vi nei fordi kjøkkenet stengte kl 22:00. Klokken var da 21:15. Jeg har aldri opplevd surere hovmester/kelner noen sinne. Sluttkarakter sur ansatt, dårlig service, men maten var god.
Har man først tatt i mot folk og anvist dem et bord bør man også behandle dem som gjester. Hvis ikke bør man være voksen nok til å si, beklager det har skjedd en misforståelse. Der kan ikke få bord likevel. Det haddd vært helt greit
Hvis det vi opplevde i kveld er det generelle sevicnivået på Thon hotell Kirkenes har de en lang vei å gå. De skiller seg i tillegg negativt i forhold til andre Thon hotell.

1  Takk, torarnew2020
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på å få. Vi beklager på det sterkeste at dette skjedde da dere besøkte vår restaurant. Dette er ikke slik vi fremstår til vanlig og vi beklager igjen at dere fikk denne servicen. Vi har satt i gang tiltak umiddelbart, slik at dette ikke skjer igjen.7
Det er hyggelig å høre at maten smakte godt.

Vi håper at dere vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Anmeldt 23. juni 2020

Den ligger nede i vannkanten og det er lite på hver side; MEN i ettermiddagssolen er fantastisk å sitte ute med solen i ansiktet. Betjeningen gjør sitt aller beste under denne korona-tiden. Flott frokost. I dag kjøpte vi ferske begetter til dagens Passivdalens tur. STREK ANBEFALING!!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, nora_anders_norge
Lisath2019, Daglig leder på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi setter stor pris på det.

Velkommen tilbake til oss!

Reisende som så på Thon Hotel Kirkenes Restaurant, så også på

Kirkenes, Sør-Varanger

Har du vært i Thon Hotel Kirkenes Restaurant? Del dine erfaringer!