Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kirkenes
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (123)
Filtrer anmeldelser
123 resultater
Vurdering fra reisende
69
36
12
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
36
12
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 123 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Hytta var en av de eldste, Hytta var ren, sengklær og håndduker var også rene. Hytta hadde en liten sofa, kjøkkenbord, 2 soverom, dusj og do. Den var utstyrt med kjøkkenutstyr, strykebrett, strykejern, hårføner , ovn, micro osv, velutstyrt hytte.

Frokosten ble servert i gammelhuset. Trivelig frokoststed med mulighet for å sitte ute å innta frokosten med utsikt. Frokosten var standard med brød, ost, skinke, pølse, egg osv. Maten var merket med allergener. Lite mat for folk med gluten og laktose intoleranse.

Alt i alt et koselig sted å overnatte, til tross for litt stive priser for hytteleie.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 68marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sollia_Gjestegard, Director of Sales på Sollia Gjestegård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Hei!

Thank You for your opinion. We are currently solving our rate plans. Hope that you will be more satisfied during Your next visit.
Mvh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

Besøkte stedet ifm jobb. Rolig beliggenhet med greie rom. Maten på stedet var godt over snittet og vår velsmakende. Beliggenheten innbyr til uteaktivitet, både organisert og selvstendig.
Her kan man ha en rolig og avslappende tid.
Møterommet var tilpasset behovet.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, roarn2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sollia_Gjestegard, Resepsjonssjef på Sollia Gjestegård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2018

Hei Roar N! Tusen takk for oversiktlig og flott tilbakemelding:-) Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2017 via mobile enheter

Utrolig hyggelig. Rent, pent og flinke gjesteverter. Folkelig og veldig lettlikt drivere. Tilstede for oss som gjester. Et unikt sted å bo om du skal til Kirkenes.
Fin beliggenhet ved russergrensen med utsikt over Pikevatnet.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, larsg57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sollia_Gjestegard, Resepsjonssjef på Sollia Gjestegård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2017

Takk for flott tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016

Gjestegården ligger litt oppe i lia ovenfor Europaveg E105 og i spaseravstand til Storskog grensestasjon. Flott beliggenhet ved Pikevannet, der hotellet har sin egen restaurant Gapahuken. Nydelig mat i av lokale råvarer serveres der, så gå ikke glipp av fiskesuppe med kongekrabbe.

Vi overnattet i leilighet i en av hyttene. Litt kronglete adkomst med bil / MC opp en bratt bakke med løs grus, men man kan parkere ved hovedhuset. Moderne standard i leiligheten med minikjøkken og TV (som ble byttet ut grunnet teknisk problem) i stua. Gode senger. Frokost var dyrt 95,- pr pers, så vi lagde vår egen.

Fint å kunne benytte vaskemaskin og tørketrommel ett døgn, så mye man vil for kr 100,-.

Fint å gå tur til Pikehode, et utsiktspunkt i høyden bak gjestegården. 20-30 min fottur er det til høyden, der man ser langt både innover i Russland og utover mot fjordene.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, GudbrandT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2015 via mobile enheter

Koselig hytte, vennlig betjening og god mat. Vi har bodd her før så valget var enkelt. Toppet oppholdet med middag på Gapahuken Restaurant. Dette er et sted vi gjerne kommer tilbake til. Stedet ligger i rolige omgivelser med natur og turmuligheter rett utenfor, samt bademuligheter i Pikevannet på andre siden av vegen. Pass på så du ikke svømmer over russergrensa!

Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dumperdama
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sollia_Gjestegard, Front Office Manager på Sollia Gjestegård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2016

Hei Dumperdama! SÅ hyggelig at du kommer tilbake! Takk for hyggelige ord! Håper vi snart sees igjen! God sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser