Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super bra sted”

Bangkok Restaurant Kirkenes
Vurdert som nr. 8 av 17 Restauranter i Kirkenes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021

Kjempe god mat og service. Bestilte sterk og det skuffet ikke. Jeg som kommer fra østen kan virkelig anbefale stedet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 713yanw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 15 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Elendig service. Ble møtt med : Vi er fri for alt..før vi fikk sagt noe som helst. Forlot lokalet.
Trodde dette var en god restaurant?
Vi kommer nok ikke tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Rolf Arne O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Mitt første besøk og spiste med familien. Koselig lokale og hyggelig stemning. Prøvde ut 5-6 retter, ble så opptatt av de gode smakene at bildetakingen av alle rettene ble glemt. Alt smakte aldeles nydelig! Rause porsjoner i tillegg til ypperlig service. Både store og små var strålende fornøyde. Anbefales på det sterkeste! Ikke rart det var så stor pågang under hele oppholdet!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, milola88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. april 2021 via mobile enheter

Bestilte take away og dette spisestedet ligger i en sidegate til gågata i sentrum av Kirkenes og er i gangavstand av Thon hotell. Retten ble pakket i beholder og vakuumert sånn at det var lett å transportere maten uten fare for søl og lukt i bilen. Maten holdt godt på varmen og smakte godt. Kan anbefales.

Dato for besøk: april 2021
Takk, francisk375
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bangkok Restaurant Kirkenes, så også på

 
Kirkenes, Sør-Varanger
 

Har du vært i Bangkok Restaurant Kirkenes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.