Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget delikat og god mat”

Bangkok Restaurant Kirkenes
Vurdert som nr. 8 av 17 Restauranter i Kirkenes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. september 2021

Trivelig betjening, raskt ekspedert og innbydende takeaway. Dette må jeg si, meget bra levert!

Gode smaker, friske råvarer ingenting å utsette på innpakningsløsning - plastbeger med sveiset gjennomsiktig tett lokk.

Litt seige reker (kokt lenge) men det ble glemt etter første gaffel. Jeg gikk for nr 10 med scampi. Jeg har fått en ny favoritt i Kirkenes, både matrett og restaurant!

Dato for besøk: september 2021
Takk, danroald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 16 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2021

Enkel restaurant med få bord. Mange rettar på meny. Hadde Pad Gai, som smakte veldig bra. Ingen sterke krydder for norske ganer. Maten kom kjapt av hyggeleg servitør. Restauranten tilbyr take away.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Kjempe god mat og service. Bestilte sterk og det skuffet ikke. Jeg som kommer fra østen kan virkelig anbefale stedet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 713yanw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Elendig service. Ble møtt med : Vi er fri for alt..før vi fikk sagt noe som helst. Forlot lokalet.
Trodde dette var en god restaurant?
Vi kommer nok ikke tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Rolf Arne O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Mitt første besøk og spiste med familien. Koselig lokale og hyggelig stemning. Prøvde ut 5-6 retter, ble så opptatt av de gode smakene at bildetakingen av alle rettene ble glemt. Alt smakte aldeles nydelig! Rause porsjoner i tillegg til ypperlig service. Både store og små var strålende fornøyde. Anbefales på det sterkeste! Ikke rart det var så stor pågang under hele oppholdet!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, milola88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bangkok Restaurant Kirkenes, så også på

 
Kirkenes, Sør-Varanger
 

Har du vært i Bangkok Restaurant Kirkenes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.