Vi sjekket inn kl 16.15 og hørte allerede da at det var noen som pratet høyt og sang,vi tenkte som så at di ska sikkert snart ut på byen så vi får bare godta det,det ble kveld og enda mer høyrøstet ble di,når di begynte å kaste ølbokser fra rommet sitt og ned på taket rett under der vi var så kontaktet jeg resepsjonen kl 22.45,da hadde di holdt på siden 16.15 da vi kom.
Dem i resepsjonen hadde fått flere klager og ringt MP og forklarte at det var soldater som hadde dimmitert og di hadde det bare gøy siden di hadde vært innesperret så lenge,herregud det er vel ikke mitt problem,jeg hadde tross alt betalt 1200 kr for ett rom og hørte bråk i 9 timer og da di endelig roet seg i 23 tiden var det en lettelse og høre stillheten.
Når vi sjekket inn får vi en sånn bonge med 100 kr man kan bruke i kiosken eller middagen,jeg tok 2 iste og drops men fikk beskjed at dem gjaldt kun på drikke,er det mulig?
På alle andre scandic hoteller gjelder alt i kiosken så er Kirkenes ett unntak? Må jo være likt over hele landet synes nå jeg.
Hyggelig betjening men gikk tregt å få hjelp i resepsjonen