Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Destinia.com
USD 150
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 171
Booking.comUSD 171
PricelineUSD 160
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (670)
Filtrer anmeldelser
670 resultater
Vurdering fra reisende
157
303
153
38
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
157
303
153
38
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 670 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anita Svortevik, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Det er nedslitt hotell. Renhold middels. Service dårlig. Fikk ikke beskjed ved ankomst at man måtte bestill bord for å få spise middag. Fikk ikke de rabattene jeg hadde krav på som medlem. Ble heller ikke spurt etter medlemskort.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Eva2920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anita S, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 29. juni 2020

Hyggelig og imøtekommende betjening, rent og trygt, god og variert frokost Tilpasset koronatiden. Hotellet ligger midt i sentrum ved torvet. Savner kjøleskap på rommet. Det manglet også drikkeglass på rommet

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, haavard2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita S, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Hei Haavard, og tusen takk for så hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. De aller fleste rommene våre har kjøleskap på rommet, og vi beklager at det manglet drikkeglass på rommet - for det skal det være.

Vi ønsker deg en riktig god sommer og håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Anita E. Svortevik
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2020

Stort sett er ingen Scandic-hotell i Nord-Norge er verdt pengene. Prisene er som om dette er et fint, nytt og flott hotell. Men nesten alle av dem viser mangel på vedlikehold i flere år. Rommene på Scandic hoteller koster det samme som Thon og andre hoteller, og her får du minst for pengene. Betal heller samme sum for et rom på Thon og få enormt mye mer for pengene.

Innsjekkingen gikk greit med trivelige resepsjonister. Rommet var OK størrelsesmessig, og badet hadde badekar. Noe som var meget etterlengtet etter en lang arbeidsdag.

Men det var dog MYE elenighet også på rommet. Ledninger overalt som bare henger og slenger rundt om kring. Knuste strømsstøpsler og ødelagt panelovn. Til og med full lekkasje under vasken på badet. Dette er elendige greier av et forholdsvis dyrt hotell, smack i midten av Kirkenes sentrum. TV'n er knøttliten så den har man ikke like mye glede av som man kanskje skulle ønske.

Bassenget kan man kalle for en ren løgn! Det har seriøst vært ute av drift i 3 år!!! Så den kommer mest sannsynlig aldri til å være i bruk mer i hotellets levetid.

Nei Scandic er ikke det det engang var. Slik er det bare!

Jeg ville normalt sett ville jeg gitt dette hotellet 2 stjerner, men det blir en mindre fordi jeg ser alle grunnløse 5 stjernene de har fått. Folk er tydeligvis overbegeistret om de får en seng å sove i.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Sodd79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita S, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2020

Hei Odd, og vi beklager at du ikke var fornøyd med ditt opphold hos oss. Vi takker for konstruktiv tilbakemelding og vil selvsagt se på vedlikeholdet på rommene og hva vi kan gjøre bedre.
Jeg må imidlertid motgå deg i din påstand om at bassenget har vært stengt i 3 år, det stemmer ikke. Vi har i en periode på 4 måneder hatt bassenget stengt, det er også veldig lang tid. Dette da vi har hatt store utfordringer med å finne feil, samt at vi har fått feil leveranser. Dette er imidlertid ordnet og når vi åpner hotellet vårt opp igjen, så vil også bassenet vårt være åpent.
Vi ønsker deg en fin tid fremover, ta godt vare på deg selv og dine, vi er alle inne i en svært utfordrende tid.

Med vennlig hilsen
Anita E. Svortevik
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser