Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Astri K
Bergen, Norge
Anmeldelse av Scandic Kirkenes
3,0 av 5 boblerAnmeldt 31. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Romtips: Få dere et rom vekk fra veien - skjønte vi for sent. Rånerne tar seg gjerne en tur eller to i...
3,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita Svortevik, General ManagerScandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. sep. 2020
Hei Astrid, først takk for din tilbakemelding og det var trist å lese hvordan ditt opphold hos oss var. For å kunne forbedre oss er vi avhengig av en god dialog med våre gjester, for slik skal det ikke være.
Da jeg ikke fant din reservasjon hos oss hadde det vært kjekt å vite når du bodde hos oss, ta gjerne kotnakt med oss på email: anita.svortevik@scandichotels.com.

Med vennlig hilsen
Anita E. Svortevik
General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 837
  • Expedia.com
    kr 1 895
  • Vio.com
    kr 1 589
  • Hotels.com
    kr 1 896
0.3 km fra Scandic Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 419
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 3 000
  • Hotels.com
    kr 3 002
  • Tripadvisor
    kr 3 000
7.7 km fra Scandic Kirkenes
Gratis parkering
Restaurant
kr 1 194
kr 1 040
  • Expedia.com
    kr 1 194
  • Hotels.com
    kr 1 099
  • Agoda.com
    kr 1 040
0.3 km fra Scandic Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 000
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 000
  • Vio.com
    kr 1 000
0.2 km fra Scandic Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 4 401
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 4 400
  • Tripadvisor
    kr 4 401
  • Lol.travel
14.0 km fra Scandic Kirkenes
kr 1 351
  • Expedia.com
    kr 1 350
  • Destinia.com
    kr 1 282
  • Scandic Hotels
    kr 1 351
0.0 km fra Scandic Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 101
  • Agoda.com
    kr 1 101
31.4 km fra Scandic Kirkenes
kr 1 805
  • Expedia.com
    kr 1 804
  • StayForLong
    kr 1 751
  • Hotels.com
    kr 1 805
40.3 km fra Scandic Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 300
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 300
40.8 km fra Scandic Kirkenes
kr 717
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 718
48.0 km fra Scandic Kirkenes
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Kirkenes
Anmeldelser (758)
Filtrer anmeldelser
759 resultater
Vurdering fra reisende
191
328
170
44
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
191
328
170
44
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 759 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita Svortevik, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Det er nedslitt hotell. Renhold middels. Service dårlig. Fikk ikke beskjed ved ankomst at man måtte bestill bord for å få spise middag. Fikk ikke de rabattene jeg hadde krav på som medlem. Ble heller ikke spurt etter medlemskort.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Eva2920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita S, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 29. juni 2020

Hyggelig og imøtekommende betjening, rent og trygt, god og variert frokost Tilpasset koronatiden. Hotellet ligger midt i sentrum ved torvet. Savner kjøleskap på rommet. Det manglet også drikkeglass på rommet

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, haavard2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita S, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Hei Haavard, og tusen takk for så hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. De aller fleste rommene våre har kjøleskap på rommet, og vi beklager at det manglet drikkeglass på rommet - for det skal det være.

Vi ønsker deg en riktig god sommer og håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Anita E. Svortevik
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2020

Stort sett er ingen Scandic-hotell i Nord-Norge er verdt pengene. Prisene er som om dette er et fint, nytt og flott hotell. Men nesten alle av dem viser mangel på vedlikehold i flere år. Rommene på Scandic hoteller koster det samme som Thon og andre hoteller, og her får du minst for pengene. Betal heller samme sum for et rom på Thon og få enormt mye mer for pengene.

Innsjekkingen gikk greit med trivelige resepsjonister. Rommet var OK størrelsesmessig, og badet hadde badekar. Noe som var meget etterlengtet etter en lang arbeidsdag.

Men det var dog MYE elenighet også på rommet. Ledninger overalt som bare henger og slenger rundt om kring. Knuste strømsstøpsler og ødelagt panelovn. Til og med full lekkasje under vasken på badet. Dette er elendige greier av et forholdsvis dyrt hotell, smack i midten av Kirkenes sentrum. TV'n er knøttliten så den har man ikke like mye glede av som man kanskje skulle ønske.

Bassenget kan man kalle for en ren løgn! Det har seriøst vært ute av drift i 3 år!!! Så den kommer mest sannsynlig aldri til å være i bruk mer i hotellets levetid.

Nei Scandic er ikke det det engang var. Slik er det bare!

Jeg ville normalt sett ville jeg gitt dette hotellet 2 stjerner, men det blir en mindre fordi jeg ser alle grunnløse 5 stjernene de har fått. Folk er tydeligvis overbegeistret om de får en seng å sove i.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Sodd79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita S, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2020

Hei Odd, og vi beklager at du ikke var fornøyd med ditt opphold hos oss. Vi takker for konstruktiv tilbakemelding og vil selvsagt se på vedlikeholdet på rommene og hva vi kan gjøre bedre.
Jeg må imidlertid motgå deg i din påstand om at bassenget har vært stengt i 3 år, det stemmer ikke. Vi har i en periode på 4 måneder hatt bassenget stengt, det er også veldig lang tid. Dette da vi har hatt store utfordringer med å finne feil, samt at vi har fått feil leveranser. Dette er imidlertid ordnet og når vi åpner hotellet vårt opp igjen, så vil også bassenet vårt være åpent.
Vi ønsker deg en fin tid fremover, ta godt vare på deg selv og dine, vi er alle inne i en svært utfordrende tid.

Med vennlig hilsen
Anita E. Svortevik
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser