Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 117
Vis tilbud
Booking.com
USD 118
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 109
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 117
PricelineUSD 118
Hotels.comUSD 117
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (694)
Filtrer anmeldelser
694 resultater
Vurdering fra reisende
165
311
157
42
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
165
311
157
42
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 694 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita Svortevik, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. august 2021

Grei betjening i resepsjon. Rom og bad var reint, men på badet mangla det toalettkost. Kanskje det var grunnen til at toalettskåla ikkje var rein då me kom? Ikkje kjøleskap på rommet. Litt for mjuk seng. Hadde ikkje gjort noko med ei puta til. Heilt grei frukost.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita Svortevik, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2021

Hei, hei og tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på konstruktive tilbakemeldinger slik at vi kan lære og forbedre oss. Jeg kan nevne at vi har bestilt både senger og toalettbørster så det kommer straks på plass.
Vi håper at du ved en senere anledning kommer tilbake til Kirkenes og du er alltid velkommen tilbake til vårt hotell.

Med vennlig hilsen
Anita E. Svortevik
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Vennlig personale og stort rom, som dog hadde små minuser. Deilig frokost, skulle gjerne hatt bedre tid der enn de tilmålte 45 minutter. Observerte godt smittevern, og stadige påminnelser om antibac. Våre selvplukkede multer fikk overnatte i hotellets fryserom. Takk!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita Svortevik, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2021

Hei Rolf, og tusen takk for din tilbakemelding, det var hyggelig å lese at dere satt pris på frokosten.
I smitteverntider så har det vært nødvendig med nye rutiner, slik at vi alle skal føle oss trygge.
Nå har Norge åpnet opp, og vi kan ha flere i restauranten, så nå kan man sitte så lenge man ønsker for
spise frokost. Antibacen har vi dog beholdt :-)
Vi håper at du kommer tilbake og isåfall er du hjertelig velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen
Anita E. Svortevik
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021

Et fint feriehotell i sentrum av Kirkenes. Gode rom, vel assortert frokost og en vennlig betjening. Vil anbefale svømmebassenget som er i et lyst rom med en nydelig utsikt til et grønn hage. Vi kommer gjerne igjen til Kirkenes Scadic!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, monikaroethle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita Svortevik, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2021

Hei Monika, tusen takk for så gode ord, det setter vi stor pris på.
Dere er alltid hjertelig velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen
Anita E. Svortevik
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anita Svortevik, General Manager på Scandic Kirkenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser