sivkristineh2021
Tana, Norge
Anmeldelse av Scandic Kirkenes
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. mai 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
7.7 km fra Scandic Kirkenes
    36.8 km fra Scandic Kirkenes
      51.8 km fra Scandic Kirkenes
      Se flere hoteller i Kirkenes
      Anmeldt 24. mai 2023

Hadde to overnattinger med tre barn på 1, 3 og 7 år. Vi stortrivdes! Barna elsket at det var lekerom i 1. etasje, samt basseng, og til frokost var det svært godt utvalg til både små og store. Veldig sentral beliggenhet, med lekeplass kort vei unna på torget og et stort og flott grøntareale/parkområde bak hotellet. Hjelpsomme, høflige og serviceinnstilte ansatte! Vi planlegger allerede ny ferietur til Kirkenes, og da skal vi selvsagt bo på Scandic!

Takk, kbakke967466
      Anmeldt 23. mai 2023 via mobile enheter

Dårlig hotelrom viss du har med hund. Tænk å plassere folk med hund i et rom ved siden av heisen i 4 etasje. Bikkjan fikk jo ikke roa sæ ned et sekund. Før den heisen gikk jo opp å ned å lagde ding lyd hele tiden.
      Så e det den frokosten? Si mæ ka slaks kokker e det såm e inne på kjøkkenet? Kokt bacon, såm smaker gamel spek! Muggen frukt! I hjæl stekt egg! Ble natforgiftet etter å spist frokost der. Så takk før den! Har bodd over hele landet på scandic hotel. Men Kirkenes tar kaka å vinner med å være det dårligste hotellet man noen gang har bodd på. Å når man ber om dobbeltseng så forventer man en dobbel seng. Ikke 2 enkeltsenger. Såm sklir fra hverandre bare man fløtter sæ litt. Aldri mer!

Romtips: Velg en annen hotell!
      Takk, sakoria
      Anmeldt 24. april 2023

Hva skal man si når man blir møtt med en god klem av hotellsjefen ved ankomst. Ingenting slår det!
      For øvrig et flott opphold på alle måter, midt i sentrum, med gangavstand til alle tilbud vi ønsket å benytte.

Dato for oppholdet: april 2023
      Takk, oddar2
      Anmeldt 12. mars 2023

Nedslitt rom, støy fra heis. Stygge merker på gulv og i badekar, utsikt rett på en hvit vegg, Frokost var OK, men ellers ikke mye å skryte av. Beliggenhet Ok, midt i byen. Renhold OK, men stort behov for oppussing.

Dato for oppholdet: mars 2023
      Takk, bstenh