Oxana N
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic Kirkenes
1,0 av 5 boblerAnmeldt 5. sep. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2024
Romtips: Ikke gå inn hvis du har ikke tenkt å bo der
Reisetype: Reiste alene
    36.8 km fra Scandic Kirkenes
      51.8 km fra Scandic Kirkenes
      Se flere hoteller i Kirkenes
      Anmeldt 17. august 2024 via mobile enheter

Helt greit rom, rent og pent. Vi var tre voksne, men rommet var lite til så mange. Den ekstra sengen vi fikk var veldig Hard å ligge på, men det gikk greit. Frokosten var innholdsrik og god. Petjeningenvar hyggelig og hjelpsom. Vi overnatter gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: august 2024
      Takk, 505tinan
      Anmeldt 4. august 2024

Rommet var rent og pent. Frokosten var veldig bra med speilegg og mye godt. Servicen var veldig bra.

Dato for oppholdet: august 2024
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Takk, AHopaneng
      Anmeldt 22. juli 2024

Min kone og jeg overnattet på Scandic Kirkenes en natt i forbindelse med vår eise med Havila Kystruten fra Kirkenes til Bergen dagen etter.

Vi ankom noe forsinket med fly fra Oslo om kvelden, og vi ble hyggelig tatt imot i resepsjonen. Innsjekkingen tok, naturlig nok, litt tid, siden vi var mange flypassasjerer som skulle innlosjeres.

Vi fikk et greitt rom i 3 etasje, som vendte ut mot gaten. Det var lite trafikk utenfor om natten, og vi sov bra. For vårt reiseformål inneholdt rommet alt vi trengte.

Om morgenen kom vi ned til en fullsatt frokostsal. Frokosten var utmerket og rikholdig, men vi følte lokalet var i minste laget for så mange gjester, og det var litt trangt i området hvor maten var lagt.

Her kunne man kanskje ha organisert køen litt bedre f.eks med skilting som sa hvilken vei man skulle gå, alternativt gitt mulighet for å velge spisetidspunkt.

Det virket som svært mange skulle med Kystruten (vi møtte mange av dem igjen på båten), og med avgang for skipet kl 1230, er det relativt romslig med tid til å spise.

Ved utsjekk ble vi møtt av et svært hyggelig personale i resepsjonen, som forklarte oss veien å gå fra hotellet til skipet, og samtidig tipset oss om å ta en liten avstikker til Seiersmonumentet, som ligger ikke langt fra veien fra hotellet til skipet. Et ekstra lite pluss i det vakre været vi opplevde i Kirkenes den dagen.

Vi kan trygt anbefale hotellet for reisende som skal ha en overnatting i forbindelse med en Kystrute/Hurtigrute reise. Og et ekstra pluss: Flybussen stanser like utenfor hotellet.

Henry J. Grindheim
      Asker

Romtips: Se min kommentar om frokostorganiseringen
      Takk, Henry G
      Anmeldt 17. juli 2024 via mobile enheter

Greit hotel, noe slitt, men hyggelig. 1 natts opphold ifm med kystreise sørover. God mat i restauranten, fin frokost.
      Ligger sentralt i Kirkenes sentrum. Kort vei til kjøpesenter og restauranter.
      Anbefaler å benytte taxi for transport til havnen. For langt å gå.

Takk, ErikG231
      Anmeldt 15. juli 2024