Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Lagre
Husky Mountain Hike
1

Bestill på forhånd
fra
USD 62,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Ulike måter å oppleve Snowhotel Kirkenes på
Husky Mountain Hike
1 anmeldelse
fra USD 62,00
Mer informasjon
fra USD 62,00
Mer informasjon
fra USD 62,00
Mer informasjon
fra USD 77,50
Mer informasjon
Anmeldelser (305)
Filtrer anmeldelser
305 resultater
Vurdering fra reisende
271
23
5
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
271
23
5
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 305 anmeldelser
Anmeldt 27. juni 2021

Anbefales på det sterkeste! Hyggelige guider og koselig matlokale! Krabbene smakte fantastisk. Lærte også mye om krabber!

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, 982kajav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2021

For første gang i mitt liv: rykende fersk kongekrabbe!
Rett fra teina, dampkokt på kaia og umiddelbart servert i ei koselig og maritimt dekorert rorbu!
Selv om jeg til vanlig er veldig begeistret for kongekrabbe, ble dette noe helt annet: En røff og primitiv luksus som rett og slett må oppleves!
Dirk, vår humoristiske, rause og kunnskapsrike guide, bidro med både kokekunst, sjømannskap og historiefortelling. Og vi fikk nødvendig opplæring i såvel rensing og tilbereding som klargjøring og anretning!
Vi var 7 voksne familiemedlemmer med på denne turen, og alle sammen innestår for denne anmeldelsen!

Dato for opplevelse: mai 2021
1  Takk, 377haralda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2021 via mobile enheter

Tusen takk for en flott opplevelse, kongekrabbefiske med kunnskapsrik guide. Artig overnatting i romslig iglo med flotte isskulpturer, varm sovepose og dusj/badstu/wc tilknyttet.

Dato for opplevelse: februar 2021
1  Takk, 102karinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2021 via mobile enheter

Et fantastisk unikt sted det er verdt å besøke. Både for hygge og være med på flere aktiviteter. Vi prøvde kongekrabbe safari og tur med hundeslede. Supre guider og fantastisk gjestfrihet og service. Supert å bo i flotte hytter og ligge i snøhotellet. Helt fantastiske skulpturer i snøhotellet. Og vi var veldig heldige som så masse Nordlys Kongekrabbene smakte utmerket men også en honnør til kokken i restauranten. Dit vil vi tilbake.

Dato for opplevelse: januar 2021
Takk, Adventurer368810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2020

Flott seightseeing, krigshistorie, info om området og kongekrabben, i tillegg til et fantastisk måltid av selvplukket fangst Dette var min andre tur med snøhotellet’s kongekrabbesafari, og jeg storkoste meg begge ganger En stor takk til Mikael og Dirk Anbefaler denne turen på det sterkeste!!

Dato for opplevelse: september 2020
2  Takk, mariagrygg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser