Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 97
Hotels.comUSD 97
Agoda.comUSD 92
Vio.comUSD 92
Orbitz.comUSD 97
TravelocityUSD 97
Se alle 10 tilbud
Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Dette er ett rimelig hotell. Det trenger renovering. Har ikke frokost inkludert. Har wifi som fungerer og parkering til bilen. Sengene er overaskende gode. Det er stille og rolig. Midt i sentrum med flere severdigheter innen gngavstand. Alt i alt lever det opp til prisen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, noas
Anmeldt 18. juli 2019

Jeg fikk rom i tredje etasje som var helt greit. Alt virket som det skulle, men WiFien var veldig treg.
Hotellet ligger sentralt i Kirkenes og det er egen parkeringsplass.
Det er et minus at rommet var utstyrt med et gammelt TV (Ikke flastkjerm) og det var kun NRK 1 som var å se på dette klenodiet.
Jeg sov godt, ingen nattestøy og jeg syns jeg fikk grei valuta for pengene.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Lars Vagle S
Anmeldt 20. januar 2019

Dette hotellet slår alle rekorder og går faulty towers en høy gang.
Hotellet er slitent og bærer preg av nettopp det. Når vi bestilte rom fikk vi bekreftelse med bilde av overkommelige, helt greit rom i forhold til pris. Der skulle være nyoppusset med dobbeltseng, tv, hårføner, toalettartikler og fin by utsikt, vi betalte ekstra for dette og booket for 2 døgn.
Det første vi opplevde da vi ankom hotellet er at det ligger i samme bygg som, og eies av, den lokale kina restauranten. Vi fikk rom i 3.etg. Der finnes en heis.. Visstnok bare til en koffert om gangen, trappene må du gå selv! Dette er ikke rett hotell om du har helsemessige utfordringer eller bare ønsker komfort inkludert i prisen.
Rommene var rett og slett ekle. De var slitne og manglet flekker med maling og tapet .
To enkeltsenger var presset inn i hvert sitt hjørne av rommet. Du måtte dukke under en diger, gammeldags kassetv som hang på veggen foran disse sengene for komme ut eller komme på do.
Der kunne du dusje på toalettet.. Bittelite, gammelt og ingen toalettartikler eller hårføner.
Utsikten var ikke hva vi ventet, kun av ei stille gate ved inngangspartiet, man så rett ned på kjøpesenteret.
Det stinket pomfri og kinamat overalt, i lobbyen satt massøser og ventet på kunder og oppbankede menn(!) satt i resepsjonen og spiste.
Maten var ok men etter å ha sett rom og besøkt toalettet ved restauranten anbefales det ikke.
Ville holdt oss unna både hotell og restaurant som forøvrig har vært stengt flere ganger tidligere.
Det var hyppig utskifting av gjester og det virket som stordelen av gjestene arbeidet i Kirkenes midlertidig. De hadde i tillegg eget kjøkken i 3.etg hvor de låste seg inn på natten.
Vi følte oss ikke trygge under oppholdet men måtte bli boende da de andre hotell var fullbooket.
Ikke dra er vårt tips for det er ikke verdt pengene...

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, balconypeople2
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Er dette et hotell?
Nedslitt, uten fasiliteter og fullstendig blottet for sjarm.
Ingen ventilasjon, småskittent.
Betjeningen snakker knapt engelsk.
Jeg lå oppe på dyna!
Neste gang sover jeg heller i bilen enn her.

Dato for oppholdet: november 2018
1  Takk, perarildb2018
Anmeldt 22. oktober 2018

Et slitt hotell som nok har sett sine bedre dager . Ganske dyrt også i forhold til hva man får for pengene. Vi fikk ikke frokost. Det kostet ekstra. Vi angret straks vi kom inn på rommet at vi ikke hadde oppgradert til et litt dyrere hotel. Rommet var iskaldt. Det var en tv på rommet. En sånn svær boks fra 80 tallet. En kanal. NRK. :) Det var hull i veggen, vasken var tett. Det ble med den ene natta for vår del. ..Hotellet måtte også forhåndsbetales !
Beliggenheten var midt i sentrum. Så det var vel det eneste plusset .

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Willfrid