Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 110
Hotels.comUSD 110
FindHotelUSD 110
TravelocityUSD 110
Orbitz.comUSD 110
Agoda.comUSD 110
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
1
9
15
6
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1
9
15
6
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 36 anmeldelser
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Gud bedre,for ett hotell... Det er uten tvil det mest skitne hotell vi ha vært på . Støv og skit overalt på rommet. Mini kjøleskap virker ikke,med dårlig lukt inni og skit på utsiden. Ingen såpe i dispenser på bad..Skitne puter og teppentrekk..Personalet er vel greit nok og ok mat I resturant. Aldri mer

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, moskenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening. Ikke fremragende engelsk/norsk men funker. Bra anbefalinger fra serveringspersonalet. Variert meny, men anbefaler de kinesiske rettene. Kommer igjen.Har ikke prøvd hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Dette er ett rimelig hotell. Det trenger renovering. Har ikke frokost inkludert. Har wifi som fungerer og parkering til bilen. Sengene er overaskende gode. Det er stille og rolig. Midt i sentrum med flere severdigheter innen gngavstand. Alt i alt lever det opp til prisen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, noas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2019

Jeg fikk rom i tredje etasje som var helt greit. Alt virket som det skulle, men WiFien var veldig treg.
Hotellet ligger sentralt i Kirkenes og det er egen parkeringsplass.
Det er et minus at rommet var utstyrt med et gammelt TV (Ikke flastkjerm) og det var kun NRK 1 som var å se på dette klenodiet.
Jeg sov godt, ingen nattestøy og jeg syns jeg fikk grei valuta for pengene.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2019

Dette hotellet slår alle rekorder og går faulty towers en høy gang.
Hotellet er slitent og bærer preg av nettopp det. Når vi bestilte rom fikk vi bekreftelse med bilde av overkommelige, helt greit rom i forhold til pris. Der skulle være nyoppusset med dobbeltseng, tv, hårføner, toalettartikler og fin by utsikt, vi betalte ekstra for dette og booket for 2 døgn.
Det første vi opplevde da vi ankom hotellet er at det ligger i samme bygg som, og eies av, den lokale kina restauranten. Vi fikk rom i 3.etg. Der finnes en heis.. Visstnok bare til en koffert om gangen, trappene må du gå selv! Dette er ikke rett hotell om du har helsemessige utfordringer eller bare ønsker komfort inkludert i prisen.
Rommene var rett og slett ekle. De var slitne og manglet flekker med maling og tapet .
To enkeltsenger var presset inn i hvert sitt hjørne av rommet. Du måtte dukke under en diger, gammeldags kassetv som hang på veggen foran disse sengene for komme ut eller komme på do.
Der kunne du dusje på toalettet.. Bittelite, gammelt og ingen toalettartikler eller hårføner.
Utsikten var ikke hva vi ventet, kun av ei stille gate ved inngangspartiet, man så rett ned på kjøpesenteret.
Det stinket pomfri og kinamat overalt, i lobbyen satt massøser og ventet på kunder og oppbankede menn(!) satt i resepsjonen og spiste.
Maten var ok men etter å ha sett rom og besøkt toalettet ved restauranten anbefales det ikke.
Ville holdt oss unna både hotell og restaurant som forøvrig har vært stengt flere ganger tidligere.
Det var hyppig utskifting av gjester og det virket som stordelen av gjestene arbeidet i Kirkenes midlertidig. De hadde i tillegg eget kjøkken i 3.etg hvor de låste seg inn på natten.
Vi følte oss ikke trygge under oppholdet men måtte bli boende da de andre hotell var fullbooket.
Ikke dra er vårt tips for det er ikke verdt pengene...

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, balconypeople2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser