Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Interessant historie

Dette museet er et must når en er i Kirkenes. Historien ble fortalt på en enkel og god måte, både... les mer

Anmeldt i går
994kjetilf
,
Oslo, Norge
Grenselandmuseet

Spennende og interessant museum som ga oss endel å tenke på. Er man interessert i krigshistorien i... les mer

Anmeldt 2 uker siden
olekristians2014
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 199 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Kirkenes
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (199)
Filtrer anmeldelser
199 resultater
Vurdering fra reisende
91
76
29
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
91
76
29
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 199 anmeldelser
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Flott og interessant museum med lokalhistorie og industrihistorie samt krigshistorie. Kafé og butikk

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, mortenn723
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2019 via mobile enheter

Var på besøk her på museumet. Svært bra og flott utstilling. Ble vist rundt av en super omviser. Kommer gjerne igjen på nytt.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, tassen-1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Museene i og rundt Kirkenes er gode både på historie og formidling. I Kirkenes har de en god utstilling fra ww2, litt samisk og 2 kunstutstillinger. Vel anvendt tid!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, noas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019

Fint lite museum ikke langt fra sentrum, så det er en fin spasertur opp severdigheten. Informativt og en del nytt om krigen, og ikke minst om gruvedriften og området.
Har også en liten cafe, kiosk og småting til salgs.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Jørn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019

En reise i krigens herjinger, noe alle bør se.
For å forstå hvordan folket som opplevde krigen så tett, hva den gjorde med dem, og hva de satt igjen med etter den var slutt. Hvordan Statsminister beordret gjenoppbygging av Kirkenes.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, mottatt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser