Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott museum

Veldig interessant. Fint presentert med detaljert informasjon. Her var det mye nytt for meg. Vel... les mer

Anmeldt 8. november 2021
13hegeb
Interessant

Verdt ett besøk. Du får innblikk i mye historie om grenselandet, krigen og mm . Fin utstilling om... les mer

Anmeldt 14. september 2021
Companion33322207556
,
Svanvik, Norge
via mobile enheter
Les alle 205 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Kirkenes
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (205)
Filtrer anmeldelser
205 resultater
Vurdering fra reisende
92
80
30
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
80
30
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 205 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2021

Dette museet er et must når en er i Kirkenes. Historien ble fortalt på en enkel og god måte, både for voksne og barn.

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, 994kjetilf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Spennende og interessant museum som ga oss endel å tenke på.
Er man interessert i krigshistorien i området må man beregne litt tid her

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, olekristians2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020

Anbefaler en tur på dette museet mår man er i Kirkenes, for å få en dypere forståelse for hva Kirkenes og omegn ble utsatt for under den andre verdenskrig.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, monatheresem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020

Flott museum som forteller historien om å bo i grenseland, mellom mange land, mellom ulike kulturer, mellom industri og primærnæringer. Mellom krig og fred. Verdt en omvei!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Runardo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Flott og interessant museum med lokalhistorie og industrihistorie samt krigshistorie. Kafé og butikk

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, mortenn723
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser