Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott museum

Veldig interessant. Fint presentert med detaljert informasjon. Her var det mye nytt for meg. Vel... les mer

Anmeldt 8. november 2021
13hegeb
Spennende og verdt et besøk.

Spennende museum om en spennende historisk utvikling over flere tusen år, med vekt på... les mer

Anmeldt 10. august 2021
RolfH682
,
Stathelle, Norge
via mobile enheter
Les alle 205 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Kirkenes
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (205)
Filtrer anmeldelser
205 resultater
Vurdering fra reisende
92
80
30
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
80
30
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 205 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2021

Lokal historie som angår landet vårt. Utstilling om grensstrid, beiterettar, krig, gruvedrift, kunst, fotografiar, Vegard Ulvang si medaljesamling og svunnen nær fortid blant anna.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Spennende museum om en spennende historisk utvikling over flere tusen år, med vekt på innvandringen, WW II og Sydvaranger. Moderne museumspedagogikk. Verdt et besøk

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Dette museet er et must når en er i Kirkenes. Historien ble fortalt på en enkel og god måte, både for voksne og barn.

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, 994kjetilf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Spennende og interessant museum som ga oss endel å tenke på.
Er man interessert i krigshistorien i området må man beregne litt tid her

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, olekristians2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020

Anbefaler en tur på dette museet mår man er i Kirkenes, for å få en dypere forståelse for hva Kirkenes og omegn ble utsatt for under den andre verdenskrig.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, monatheresem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser