“Melka surner”
Anmeldelse av Høk Kro

Høk Kro
Vurdert som nr. 38 av 69 Restauranter i Sarpsborg
Anmeldt 30. mai 2023

Nå har jeg vært innom der tre ganger de siste månedene og idag blir den siste!
Elendig service, de ansatte er så sure at melka surner i kjøleskapet deres 🥴
Maten er rett og slett tragisk!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Mette D

Anmeldt 15. mai 2023 via mobile enheter

Synes synd på turister som må oppleve service og tilstanden på dette stedet.
Service er fraværende, samt kundebehandling.

Stedet er slitt og trenger renovering

Dato for besøk: mars 2023
Takk, jana977
Anmeldt 10. april 2023

Har vanket på Høk til og fra i alle år. Okey mat som står i stil til prisene. Hyggelig betjening og koselig miljø

Dato for besøk: april 2023
Takk, allan b
Anmeldt 11. februar 2023

Jeg spiste dagens Lapskaus Kjempegod
Jeg var på do Helt alrigt rent
Ved siden av meg satt det 4 gamle kjerringer som ødela hele stunden Dem klagde på Inge dopapir Ingen såpe Går jo ann og si til betjeningen Dem fikser det Neida Suttret noe surt til betjeningen som svarte etter beste førmåga Satt så og snakket høyt om dette kjempestore problemet så alle hørte det Nesten alle lo Sure kjerringer trenger ikke noe service Dem gjør så godt dem kan på Høk Kro Smiler gjør dem og TAKK FOR GOD MAT

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Zzzzzzzzz54
Anmeldt 6. desember 2022 via mobile enheter

Bestilt hjemmelagde karbonader. Betjeningen nølte litt, prata sammen- sa det tok lang tid. Ok, sier vi. Etter en lang stund kom hun bort til oss, uten maten, og sa at den var ferdig- så bort å hente den. Ikke noe ekstraservice der,... For å si det sånn- karbonadene var ikke hjemmelagd, smakte ingenting, og å tygge de var som å tygge gummi. Grønnsakene smakte vann. Det eneste normale var potetene og god hjemmelagd tyttebærsyltetøy.
Det beste med hele opplevelsen var kjekken ved siden av meg.

Dato for besøk: desember 2022
1  Takk, ChrisogKris

Reisende som så på Høk Kro, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Sarpsborg, Sarpsborg kommune

Har du vært i Høk Kro? Del dine erfaringer!