Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av Art Sushi Solsia

Art Sushi Solsia
Vurdert som nr. 2 av 46 Restauranter i Sarpsborg
Prisklasse: USD 6 - USD 18
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Den beste sushien! Spiser ofte sushi både i Norge og utlandet og det er langt mellom restauranter med den kvaliteten. (Dessuten hyggelig restaurant og veldig trivelig betjening)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, therese7879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 113 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018

Art sushi på solsiden er den desidert beste sushi resturanter i distriktet, her bruker de kun dagsferske råvarer, derfor serveres det ikke på mandager. Kun de ferskeste og beste råvarer blir brukt, derfor kan jeg på det varmeste anbefale dette stedet hvis du vil ha en perfekt sushi.

Dato for besøk: september 2018
    • Service
    • Mat
Takk, Eldar J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Her bor det en sushi kokk med fantasi. I tillegg smakte det fantastisk. Hvem hadde trodd det på en torsdag i Sarpsborg.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Erlend_43
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat til fin pris. Flotte råvarer og det var veldig fint presentert. kommer garantert tilbake.
hyggelig lokale og folk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, renk8281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Lunch på søndag, fikk anbefalt denne poke'en og den var nydelig. Og der er alltid koselig å komme hit.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, AnonymousQ9232RR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Art Sushi Solsia, så også på

Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 

Har du vært i Art Sushi Solsia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.