“God sushi 🍥 ”
Anmeldelse av Art Sushi Sarpsborg

Art Sushi Sarpsborg
Vurdert som nr. 4 av 67 Restauranter i Sarpsborg
Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Deilig sushi, lekkert servert. Menyen er variert og prisene gode. De har fine sitteplasser både ute og inne. God service. Kan anbefales. 😀

Dato for besøk: august 2022
Takk, kirstenjunin

Anmeldt 21. april 2022

Har brukt dette stedet både til take away og spist på stedet ved flere anledninger de siste årene. Har sett en ørliten fallende tendens, men jevnt over holder de høyt nivå.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Per Axel P
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Det er nydelig mat her men forferdelig service. Lenge siden jeg har følt meg så uvelkommen som restaurantgjest. Vi hadde garantert brukt mye mer penger på denne plasse hvis det hadde vært et minimum av service.
Ettersom maten er svært god vil jeg anbefale stedet som takeaway restaurant, men styr unna en middag ute med din kjære eller gode venner.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Tommy S
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Denne sushi restauranten leverer mat i toppklasse med hyggelig betjening. Beliggenheten på torget i koselig og rolige omgivelser med kveldssol. Jeg anbefaler denne plassen om du vil spise eller bare ta er glass å dikke.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Knut Erik F
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelige ansatte og fantastisk mat. Jeg har spist der en del ganger og er alltid like fornøyd med crispy duck maki roll og tempura chicken roll. Jeg mener dette er byens beste.
Samboer er også veldig fornøyd med avocado roll, salmon & parma og nigiri med laks.
Terningkast 6. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Kruse1985

Reisende som så på Art Sushi Sarpsborg, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Sarpsborg, Sarpsborg kommune

Har du vært i Art Sushi Sarpsborg? Del dine erfaringer!