Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste pizza i byen. ”

Tamis Pizzaland Ben Ahmed Allal
Vurdert som nr. 6 av 41 Restauranter i Sarpsborg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Bestill en husets spesial med tynn bunn og bli overbevist selv. Spiser du den rett ut av ovnen i restauranten blir det vanskeligere å finne bedre pizza noe annet sted. (Tenker da i denne kategorien pizza.)

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 245olava
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 16 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2018

Stor nr 17 fra Tamis er bankers når det kommer til perfekt pizza. Pizzaen er alltid perfekt stekt og gode råvarer blir benyttet. Utover dette er det tvers igjennom hyggelige folk som driver stedet. Er alltid fornøyd med Tamis! Anbefales!!

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TomArild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2018

Pizzarestauranter kommer og går, Tamis består. Her får du alltid en godt stekt pizza. Veldig god bunn, bra med fyll og god kvalitet hver gang. Det er mest vanlig med take away her. Du får helt enkelt god pizza hver gang!

Dato for besøk: januar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ArntAndersrod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2017

Har kjøpt pizza her siden de åpnet! Må innrømme at jeg har forsøkt andre pizzaer i byen, men kommer alltid tilbake hit, mest pga smak, men også pga god service!
Det er greie parkeringsmuligheter rett i nærheten.

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, Morty56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2017

Har levert nydelig pizza i mange år. Et av byens eldste pizzasteder. Her vet du hva du får hver gang.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, larsjeriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tamis Pizzaland Ben Ahmed Allal, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 

Har du vært i Tamis Pizzaland Ben Ahmed Allal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din