“Veldig god mat”
Anmeldelse av Il Casolare Sarpsborg

Il Casolare Sarpsborg
Vurdert som nr. 9 av 68 Restauranter i Sarpsborg
Beskrivelse: Casolare er italiensk og betyr gjestegården i vinhagen. Navnet skal gi sarpinger en helt ny matopplevelse forteller Aziz Mirkhan, daglig leder. Aziz kom fra Kurdistan til Norge i 1998, og har bodd både i Trondheim, Bodø og Fauske før han har flyttet sørover til Sarpsborg. Vi gleder oss til å tilby unike retter med fantastiske smaker til gjestene våre forteller Aziz videre. Dette er hoved aspektene hos Il Casolare. Alle skal kose seg i vår restaurant, og gå herfra både mette og gode, samt ha fått en flott opplevelse i vår restaurant.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord og ble tatt fint i mot, da vi ankom restauranten. Veldig hyggelige eiere. Vi bestilte pizza og pasta og det smakte nydelig! Kan virkelig anbefales. Fint sted og hyggelige folk. Desserten var også veldig god.

6  Takk, 817kristinek

Anmeldt 20. mai 2020 via mobile enheter

Helt utrolig god mat!! Må absolutt oppleves. Kjempe koselig lokale og ansatte.

Ble enig med samboer at dette var så godt, at vi må tilbake minst en gang i mnd.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, EyleenF
Anmeldt 10. februar 2020

En restaurant som vi kommer tilbake til ofte,både med venner og familie.
God mat og alltid god service!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Norsdisk123
Anmeldt 5. februar 2020

Aziz kan virkelig lage god pizza. Nydelig smak, god størrelse og masse god fyll og ost på pizzaen. Krydderet er virkelig "icing on the cake", og gjør at smaken totalt sett blir helt magisk! Utrolig koselig restaurant, og alt er bare tipp topp! Anbefales på det varmeste :)

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, christerseverina
Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Forretten vår en skål med hermetisk sopp og litt smeltet ost på toppen til 90kr.
Hovedretten min besto av tørr pasta som badet i olivenolje og 4 biter scampi.
Min kjære bestilte Ravioli og den var god uten å imponere. Prisene var okay bortsett fra forretten som var veldig dyr.
Stedet var koselig med fin peis og innredning. Ligger sentralt til i byen.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, thomasl27

Reisende som så på Il Casolare Sarpsborg, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Il Casolare Sarpsborg? Del dine erfaringer!