Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og personellet”
Anmeldelse av Viet Pho

Viet Pho
Vurdert som nr. 8 av 41 Restauranter i Sarpsborg
Prisklasse: USD 7 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og personellet er veldig hyggelige. Alle råvarene er av veldig god kvalitet og maten var servert på steinplater. Noe som jeg setter stor pris på. Jeg anbefaler denne restauranten på det sterkeste og jeg kommer snart tilbake til denne nydelige restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Leonora L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 11 anmeldelser

Anmeldt 4. april 2020

Nydelig mat og topp service! Meget hyggelig atmosfære. Sarpsborgs aller beste sushi restaurant etter min smak.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, Kjetilmyhre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020

Billig men allikevel god sushi hos Viet Pho. Hyggelig betjening og maten kom raskt. Gode tilbud og anbefaler denne til Sushi i Sarpsborg :)

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, christerseverina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Veldig god Pho! Anbefales, godkjent av en asiater. Håper flere får smakt på ekte vietnamesisk mat :)

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, PsychoCaC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Var en venninnegjeng på 9 stk som spiste mye forskjellig sushi. Delikat anrettet, veldig gode smaker, store porsjoner og alt i alt veldig god mat opplevelse. Serviceinnstilt betjening som holdt åpent litt lenger for oss i tillegg Spiste meg veldig mett og god, og prisene var også hyggelige
Kommer igjen!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 992mariannep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Viet Pho, så også på

Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 

Har du vært i Viet Pho? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din