Akela13
3,0 av 5 boblerAnmeldt 29. des. 2018via mobile enheter
IngvildJacobsen, Leder Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. jan. 2019
Kjære Gjest,

Tusen takk for din gode og konstruktive tilbakemelding. Så fint å høre at dere opplevde oss som serviceinnstilte og hyggelige. Vi er lei oss for at dere denne gangen opplevde gjester som ikke viste særlig forståelse, det er klart at vårt barområde er å anse som en stillesone. Vi har store arealer i både superland og badeland som er godt tilpasset for at barn kan boltre seg fritt med lek og moro.
Vi ønsker at dere ved en senere anledning gir oss beskjed, så skal vi hjelpe å opprettholde roen som er tiltenkt i vårt bar/peisområdet.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
Riktig godt nytt år.

2.9 km fra Quality Hotel Sarpsborg
1.5 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Garden
    3.2 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    This is from our appartment house K - Apartment with big loft.
    5.4 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    • Lol.travel
    3.1 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Restaurant serving food and beverage
    12.1 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    11.7 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Gamlebyen Hotell
    12.0 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    11.8 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Se flere hoteller i Sarpsborg
    Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Showet var kjempe bra 🤗

Men julematen var dårlig.
    Ribba var tørr, ikke saftig i det heletatt.
    Pinnekjøttet lå å fløt i saus.

Vekterne hadde dårlig holdning til høylytte.
    Dårlig organisering av bar.
    Det virket som om de var for få på jobb

Etter showet som sluttet ved 23 tiden, kunne man fortsatt med musikk på senen slik at gjestene kunne hatt ett sted å danse og oppholde seg.

Full pott for Showet
    Null pott for øvrig
    Ergo 2 stjerner fra meg

Takk, pialill
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Så flott at showet falt i smak. Vi har fått svært mange gode tilbakemeldinger på maten, men tar dine kommentarer til etterretning og bringer det videre til vår kjøkkensjef. Med fullt hus og julebord, kan det til tider bli noe kø i hovedbaren. Vi har også barer i restauranten, der det ofte er mindre trykk. Vi har tatt en beslutning om å ikke ha disco etter showet, som tidligere år. Dette har med vår ansvarlige vertskapsrolle og ett ønske om å holde en god og litt roligere atmosfære på vårt hotell.
    Håper vi får anledning til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake til oss igjen, ved en senere anledning. Benytter samtidig anledningen til å ønske deg en riktig god jul og ett godt nytt år.

Anmeldt 12. desember 2018

Sjekket inn i et bygg under litt ombygging virket det som.
    Rommet var fint, badet og resten av rommet var rent.
    God og variert frokost, også en del frukt.

Sentralt beliggende med enkel adkomst.

Staben var hyggelig, jeg ble godt mottatt både ved innsjekk og utsjekk. Under et spørsmål jeg hadde i resepsjonen ved et tidspunkt, var det to personer i resepsjonen. Den ene kvinnen valgte å sitte slik at hun viste ufint mye til å være i en resepsjon (meget kort skjørt, og dårlig fokus på å vite dette). Lite profesjonelt synes jeg.

Jeg fikk dessverre ikke brukt noen av fasilitetene (trening, badeland).
    Vil bruke dette igjen om jeg skal samme sted med jobb.

Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, mkbg_oslo
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding, som vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive. Vi tar dine kommentarer til etterretning og sørger for at vi blir enda bedre i morgen, enn det vi var i dag. Vi er glade for å høre at oppholdet hos oss, stod til deres forventning.
    Benytter samtidig anledningen til å ønske deg en riktig god jul og hjertelig velkommen tilbake til oss igjen, ved en senere anledning.

Med beste hilsen

Anmeldt 11. desember 2018

Er vel kansje eit av dei beste hotella i Norge.Litt småe,men reine fine rom,nydelig frokost med kokk som lager omelett.Dyktig personal og eit kjempefint badeland med eigen relax avd.Minus pga dårlig komfor i ekstrasengene på romma,barna syns dei er harde og dårlige.Kjem garantert tilbake ved fleire annledninger,anbefales.

1  Takk, Stig H

Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte.
    Med beste hilsen, assisterende direktør - Ingvild Jacobsen

Anmeldt 15. september 2018

Vi har alltid bodd på dette hotellet når vi har vært i Sarpsborg. Denne ganger ble. I skuffet. Det virker som miljø og konferansegjester går foran trofaste gjester. Vi kom til hotellet den 11. September 2018. Var slitne etter lang reise. Rommet vi fikk var veldig lite. Ikke plass til koffertene våre. Rommet var oppredd til en person . Fikk vite at dette var et prøveprosjekt., som gikk på konferansegjester.. Resten av sengetøyet lå i skapet. Vi spurte om vi kunne får et større rom. Men da måtte vi i tilfelle betale kr 1200 mer for tre dager. Det virker som hotellet er kun et konferansehotell. Ingen service til vanlige gjester som har bodd på hotellet hvert år siden hotellet var nytt.

Dato for oppholdet: september 2018
    Takk, annein2018
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2018

Kjære Gjest,
    Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Vi har 260 rom og 14 forskjellige romkategorier. Vi er lei for at vi ikke klarte å innfri deres forventninger om størrelsen på rommet, men dette er første gang vi har fått en tilbakemelding om at man ikke har plass til koffertene. Vi jobber stadig for å bli enda bedre på å ta hensyn til vårt miljø og prøveprosjektet handler om nettopp dette. Ved oppgradering av større rom, har vi forskjellige priskategorier og dynamisk prising. Vi har ca 50/50 gjestemiks av kurs og konferansegjester og ferie fritidsgjester og særlig i alle skolens ferier har vi så og si nesten 100% ferie fritidsgjester, så vårt fokus er absolutt å ta vare på alle gjester og behandle disse individuelt. Håper vi kan ønske dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning og benytter samtidig anledningen til å takke dere for at dere har vært trofaste gjester siden oppstart. Igjen beklager vi for at dere ble skuffet denne gangen, men håper dere tør å gi oss en ny sjanse igjen i fremtiden. Flott om dere da spesifiserer at dere ønsker stort rom.

Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Hotellet har fått en ansiktsløftning som er kjempefin. Rommet vi bodde på var lekkert. Gode senger. Frokostsalen har blitt skikkelig stilig og maten, god som alltid. De ansatte er veldig hyggelige. Som stamgjester kan vi absolutt anbefale et besøk.

Dato for oppholdet: august 2018
    Takk, Berit Ø
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2018

Med beste hilsen, assisterende direktør - Ingvild Jacobsen