Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kjetil H
3,0 av 5 boblerAnmeldt 25. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IngvildJacobsen, Leder Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. jan. 2019
Kjære Gjest,

Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding, som vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive. Vi tar dine kommentarer til etterretning og sørger for at vi blir enda bedre i morgen, enn det vi var i dag. Så fantastisk å høre at frokosten var flott. Vi er store på kurs og konferanse, samt ferie og fritid - det vil alltid lønne seg å sjekke direkte med oss før man booker, i forhold til ønsker og muligheter.
Håper vi får anledning til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning.

Med beste hilsen
Ingvild Jacobsen
assisterende direktør
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 348
  • Expedia.com
    kr 1 350
  • StayForLong
    kr 1 323
  • Hotels.com
    kr 1 348
2.9 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
This is from our appartment house K - Apartment with big loft.
kr 1 285
Fullt refunderbart
  • Tripadvisor
    kr 1 186
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 1 186
5.4 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Vio.com
  • eDreams
  • Lol.travel
3.1 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 299
Fullt refunderbart
  • Booking.com
    kr 1 111
  • Expedia.com
    kr 1 210
  • Hotels.com
    kr 1 208
0.0 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 390
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 392
  • Scandic Hotels
    kr 1 210
  • Priceline
11.7 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Gamlebyen Hotell
kr 2 784
  • Expedia.com
    kr 2 788
  • Hotels.com
    kr 2 784
  • Tripadvisor
    kr 2 788
12.0 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 499
kr 1 394
  • Strawberry Hotels
    kr 1 499
  • Expedia.com
    kr 1 397
  • Hotels.com
    kr 1 394
11.8 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 1 538
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 538
  • ZenHotels.com
12.0 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 190
  • Agoda.com
    kr 1 190
11.8 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Se flere hoteller i Sarpsborg
Anmeldelser (827)
Filtrer anmeldelser
827 resultater
Vurdering fra reisende
280
279
143
90
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
280
279
143
90
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8085 av 827 anmeldelser
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Takk for super nyttårsfeiring hos dere. Fantastisk nyttårsbuffet, velorganisert, godt bemannet og utrolig god mat. Fyrverkeriet var nydelig.

+ Stort pluss for mulighet til 3 barn på rommet.
+ Rikelig frokostbuffet
+ Badeland og superland leverer
+ Piccolo og ansiktsmaling var supert for de små
+ Oppgraderingene gjør det veldig trivelig både i bar området og i restauranten. Med mange små gjester bidrar det dempende interiøret til en behagelig lyd atmosfære
+ Hyggelig betjening

÷ Lite betjening i baren
÷ Kunne med fordel vært ett håndkle til hver på rommet som kunne tas med i badeland.

Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lillian1980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte. Godt nytt år.
Med beste hilsen, assisterende direktør - Ingvild Jacobsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Vi kom hit for å delta i et lokalt arrangement fra en fredag, og ble møtt av hyggelig, serviceinnstilt personale og trivelig rom.
Nedtur da frokosten ble dominert av barnefamilier med tildels livlige barn, det ble litt høyere lydnivå enn komfortabelt - så vi tok med kaffen inn i «peisestuen», og satte oss langt inn.
Det gjorde også en av barnefamiliene, med tre små barn som måtte få løpe omkring og tydeligvis ville gjøre det nær oss. Opplyste idet vi gikk at vi hadde fortrukket fra spisesalen på grunn av støynivå, og da fikk vi beskjed om fra de fornærmede foreldreparet at vi værsågod fikk bare finne oss et annet hotell - siden «dette var et barnehotell».
Det hadde ikke vi hørt om, og i all markedsføring vi fikk med oss i forkant samt oppslag i hotellobbyen var det mye vekt på konferanse og, siden det var snart nyttår, kjærlighetsferie....
Ja, det er et badeland vegg i vegg - men i nyttårshelgen slår det oss ikke at det automatisk betyr at barnefamilier er målgruppen da?
Siden enkelte foreldre later til ikke å være særlig forståelsesfulle for oss som reiser uten barn, hva med å ha noen «stillesoner»?
Der det kan være mulig å slappe av med en morgenkaffe uten å føle det som vi urettmessig har sneket oss inn på barns lekeplass?
Da kommer heller ikke de trivelige ansatte i noen skvis mellom ulike gjestegruppers forventninger.
Dette trakk ned for vårt vedkommende, siden alt ellers har vært veldig hyggelig. Men vi vurderer å spise middagen vår et annet sted, av ovenfornevnte årsak.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Akela13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Kjære Gjest,

Tusen takk for din gode og konstruktive tilbakemelding. Så fint å høre at dere opplevde oss som serviceinnstilte og hyggelige. Vi er lei oss for at dere denne gangen opplevde gjester som ikke viste særlig forståelse, det er klart at vårt barområde er å anse som en stillesone. Vi har store arealer i både superland og badeland som er godt tilpasset for at barn kan boltre seg fritt med lek og moro.
Vi ønsker at dere ved en senere anledning gir oss beskjed, så skal vi hjelpe å opprettholde roen som er tiltenkt i vårt bar/peisområdet.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
Riktig godt nytt år.

Med vennlig hilsen
Ingvild Jacobsen
assisterende direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Showet var kjempe bra 🤗

Men julematen var dårlig.
Ribba var tørr, ikke saftig i det heletatt.
Pinnekjøttet lå å fløt i saus.

Vekterne hadde dårlig holdning til høylytte.
Dårlig organisering av bar.
Det virket som om de var for få på jobb

Etter showet som sluttet ved 23 tiden, kunne man fortsatt med musikk på senen slik at gjestene kunne hatt ett sted å danse og oppholde seg.

Full pott for Showet
Null pott for øvrig
Ergo 2 stjerner fra meg

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, pialill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Så flott at showet falt i smak. Vi har fått svært mange gode tilbakemeldinger på maten, men tar dine kommentarer til etterretning og bringer det videre til vår kjøkkensjef. Med fullt hus og julebord, kan det til tider bli noe kø i hovedbaren. Vi har også barer i restauranten, der det ofte er mindre trykk. Vi har tatt en beslutning om å ikke ha disco etter showet, som tidligere år. Dette har med vår ansvarlige vertskapsrolle og ett ønske om å holde en god og litt roligere atmosfære på vårt hotell.
Håper vi får anledning til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake til oss igjen, ved en senere anledning. Benytter samtidig anledningen til å ønske deg en riktig god jul og ett godt nytt år.
Med vennlig hilsen
Ingvild Jacobsen
assisterende direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Sjekket inn i et bygg under litt ombygging virket det som.
Rommet var fint, badet og resten av rommet var rent.
God og variert frokost, også en del frukt.

Sentralt beliggende med enkel adkomst.

Staben var hyggelig, jeg ble godt mottatt både ved innsjekk og utsjekk. Under et spørsmål jeg hadde i resepsjonen ved et tidspunkt, var det to personer i resepsjonen. Den ene kvinnen valgte å sitte slik at hun viste ufint mye til å være i en resepsjon (meget kort skjørt, og dårlig fokus på å vite dette). Lite profesjonelt synes jeg.

Jeg fikk dessverre ikke brukt noen av fasilitetene (trening, badeland).
Vil bruke dette igjen om jeg skal samme sted med jobb.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, mkbg_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Kjære Gjest,

Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding, som vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive. Vi tar dine kommentarer til etterretning og sørger for at vi blir enda bedre i morgen, enn det vi var i dag. Vi er glade for å høre at oppholdet hos oss, stod til deres forventning.
Benytter samtidig anledningen til å ønske deg en riktig god jul og hjertelig velkommen tilbake til oss igjen, ved en senere anledning.

Med beste hilsen
Ingvild Jacobsen
assisterende direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Er vel kansje eit av dei beste hotella i Norge.Litt småe,men reine fine rom,nydelig frokost med kokk som lager omelett.Dyktig personal og eit kjempefint badeland med eigen relax avd.Minus pga dårlig komfor i ekstrasengene på romma,barna syns dei er harde og dårlige.Kjem garantert tilbake ved fleire annledninger,anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Stig H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte.
Med beste hilsen, assisterende direktør - Ingvild Jacobsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser