Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sølvi V
4,0 av 5 boblerAnmeldt 4. feb. 2019
Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med venner
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IngvildJacobsen, Leder Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. feb. 2019
Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din gode tilbakemelding gis videre til våre ansatte.
Med beste hilsen, assisterende direktør - Ingvild Jacobsen
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 501
  • Priceline
2.9 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Agoda.com
  • Priceline
1.5 km fra Quality Hotel Sarpsborg
Garden
    3.2 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    5.4 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Vio.com
    • StayForLong
    • Lol.travel
    3.1 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 299
    kr 1 209
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Algotels
    0.0 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 453
    • Hotels.com
    11.7 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Gamlebyen Hotell
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 774
    • Priceline
    12.0 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Gratis Wi-Fi
    Bar/lounge
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 389
    • Hotels.com
    11.8 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 655
    • Hotels.com
    12.0 km fra Quality Hotel Sarpsborg
    Gratis Wi-Fi
    Bar/lounge
    Se flere hoteller i Sarpsborg
    Anmeldelser (825)
    Filtrer anmeldelser
    825 resultater
    Vurdering fra reisende
    280
    279
    143
    88
    35
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    280
    279
    143
    88
    35
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    7883 av 825 anmeldelser
    Anmeldt 27. januar 2019

    Her har du hotell og badeland/superland alt på en plan. Supert for barnefamilier. Restauranten på hotellet var veldig bra, her var det ingenting som manglet til frokosten. Om du er sikkerlig sulten vil jeg anbefale buffe der var det mye å velge i samt dessert. A la carte var også bra, veldig fint utvalg av kjøtt (for de som liker det). Underholdningen for barna var topp med disco som avslutning kunne ikke kvelden blitt bedre. Vi voksene satt i loungen og kunne kose oss med uforglemmelige "Ching Chong" som serverte og underholdt oss tusen takk, også en stor takk til hotellets ansatte dere er så flotte og vennlige. Dette er minner for livet, kommer helt sikkert tilbake igjen😃

    Dato for oppholdet: januar 2019
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    2  Takk, FarAway36238047990
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

    Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte.
    Med beste hilsen, assisterende direktør - Ingvild Jacobsen

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

    Et helt OK hotell.

    Var her i forbindelse med jobb. Dette hotellet hadde både sine pluss og minus.
    Rommene samt badet var ikke av den beste standarden. Fikk riktignok et handikap rom som trolig spilte en rolle på plassen og dusj/toalettet. Var her i januar og rommene var kalde ettersom det var dårlig isolert og fikk en liten trekk fra vinduet.

    Baren i seg selv hadde fine lokaler men utvalget i drinker, vin og øl var ikke noe til å rope hurra for.

    Det som reddet dette oppholdet for meg var frokosten! Der hadde de et ekstremt bra utvalg, egen kokk som laget omeletter etter ønsker og mye sitteplasser.

    Dette hotellet har også treningsrom, lekeland og badeland som jeg/vi ikke fikk testet. Tror disse fasiliteten er mye av grunnen til at dette hotellet blir valg.

    Så selv om denne anmeldelsen er basert på mitt opphold er jeg usikker på om den representere hotellet i sin helhet.

    Dato for oppholdet: januar 2019
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, KjetilH264
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

    Kjære Gjest,

    Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding, som vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive. Vi tar dine kommentarer til etterretning og sørger for at vi blir enda bedre i morgen, enn det vi var i dag. Så fantastisk å høre at frokosten var flott. Vi er store på kurs og konferanse, samt ferie og fritid - det vil alltid lønne seg å sjekke direkte med oss før man booker, i forhold til ønsker og muligheter.
    Håper vi får anledning til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning.

    Med beste hilsen
    Ingvild Jacobsen
    assisterende direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

    Takk for super nyttårsfeiring hos dere. Fantastisk nyttårsbuffet, velorganisert, godt bemannet og utrolig god mat. Fyrverkeriet var nydelig.

    + Stort pluss for mulighet til 3 barn på rommet.
    + Rikelig frokostbuffet
    + Badeland og superland leverer
    + Piccolo og ansiktsmaling var supert for de små
    + Oppgraderingene gjør det veldig trivelig både i bar området og i restauranten. Med mange små gjester bidrar det dempende interiøret til en behagelig lyd atmosfære
    + Hyggelig betjening

    ÷ Lite betjening i baren
    ÷ Kunne med fordel vært ett håndkle til hver på rommet som kunne tas med i badeland.

    Vi kommer gjerne igjen.

    Dato for oppholdet: januar 2019
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, lillian1980
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

    Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte. Godt nytt år.
    Med beste hilsen, assisterende direktør - Ingvild Jacobsen

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

    Vi kom hit for å delta i et lokalt arrangement fra en fredag, og ble møtt av hyggelig, serviceinnstilt personale og trivelig rom.
    Nedtur da frokosten ble dominert av barnefamilier med tildels livlige barn, det ble litt høyere lydnivå enn komfortabelt - så vi tok med kaffen inn i «peisestuen», og satte oss langt inn.
    Det gjorde også en av barnefamiliene, med tre små barn som måtte få løpe omkring og tydeligvis ville gjøre det nær oss. Opplyste idet vi gikk at vi hadde fortrukket fra spisesalen på grunn av støynivå, og da fikk vi beskjed om fra de fornærmede foreldreparet at vi værsågod fikk bare finne oss et annet hotell - siden «dette var et barnehotell».
    Det hadde ikke vi hørt om, og i all markedsføring vi fikk med oss i forkant samt oppslag i hotellobbyen var det mye vekt på konferanse og, siden det var snart nyttår, kjærlighetsferie....
    Ja, det er et badeland vegg i vegg - men i nyttårshelgen slår det oss ikke at det automatisk betyr at barnefamilier er målgruppen da?
    Siden enkelte foreldre later til ikke å være særlig forståelsesfulle for oss som reiser uten barn, hva med å ha noen «stillesoner»?
    Der det kan være mulig å slappe av med en morgenkaffe uten å føle det som vi urettmessig har sneket oss inn på barns lekeplass?
    Da kommer heller ikke de trivelige ansatte i noen skvis mellom ulike gjestegruppers forventninger.
    Dette trakk ned for vårt vedkommende, siden alt ellers har vært veldig hyggelig. Men vi vurderer å spise middagen vår et annet sted, av ovenfornevnte årsak.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Akela13
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

    Kjære Gjest,

    Tusen takk for din gode og konstruktive tilbakemelding. Så fint å høre at dere opplevde oss som serviceinnstilte og hyggelige. Vi er lei oss for at dere denne gangen opplevde gjester som ikke viste særlig forståelse, det er klart at vårt barområde er å anse som en stillesone. Vi har store arealer i både superland og badeland som er godt tilpasset for at barn kan boltre seg fritt med lek og moro.
    Vi ønsker at dere ved en senere anledning gir oss beskjed, så skal vi hjelpe å opprettholde roen som er tiltenkt i vårt bar/peisområdet.
    Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
    Riktig godt nytt år.

    Med vennlig hilsen
    Ingvild Jacobsen
    assisterende direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

    Showet var kjempe bra 🤗

    Men julematen var dårlig.
    Ribba var tørr, ikke saftig i det heletatt.
    Pinnekjøttet lå å fløt i saus.

    Vekterne hadde dårlig holdning til høylytte.
    Dårlig organisering av bar.
    Det virket som om de var for få på jobb

    Etter showet som sluttet ved 23 tiden, kunne man fortsatt med musikk på senen slik at gjestene kunne hatt ett sted å danse og oppholde seg.

    Full pott for Showet
    Null pott for øvrig
    Ergo 2 stjerner fra meg

    Dato for oppholdet: desember 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, pialill
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

    Kjære Gjest,

    Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Så flott at showet falt i smak. Vi har fått svært mange gode tilbakemeldinger på maten, men tar dine kommentarer til etterretning og bringer det videre til vår kjøkkensjef. Med fullt hus og julebord, kan det til tider bli noe kø i hovedbaren. Vi har også barer i restauranten, der det ofte er mindre trykk. Vi har tatt en beslutning om å ikke ha disco etter showet, som tidligere år. Dette har med vår ansvarlige vertskapsrolle og ett ønske om å holde en god og litt roligere atmosfære på vårt hotell.
    Håper vi får anledning til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake til oss igjen, ved en senere anledning. Benytter samtidig anledningen til å ønske deg en riktig god jul og ett godt nytt år.
    Med vennlig hilsen
    Ingvild Jacobsen
    assisterende direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser