Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Agoda.com
Destinia.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (785)
Filtrer anmeldelser
785 resultater
Vurdering fra reisende
273
270
134
77
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
273
270
134
77
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 785 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020

Overnattet på enkeltrom fra 6.7 til 7.7 2020. Vi hadde bestilt to enkeltrom , og fikk rom ved siden av hverandre i tredje etasje. Vi skulle opp klokken 6 den påfølgende dag og tok tidlig kvelden. Begge rom manglet alt av sengeklær og også håndklær. Resepsjonsdamen stakkars, visste ikke sin arme råd og sa at flere gjester hadde klaget på det samme . Hun skulle ringe sjefen og kl 22.30 banket en hyggelig dame på døren, men da hadde jeg allerede fått låne et sett fra et dobbeltrom. Fjernkontroll til TV var uten strøm og TV måtte slukkes ved å dra ut veggkontakt. Frokosten var god.

Romtips: Tredje etasje med utsyn over tak var stille og rolig
Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, tora160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding.
Det setter vi pris på.

Beklager så mye for dette.
Slik skal det selvfølgelig ikke være. Her har det skjedd en intern glipp hos oss den dagen.
Godt å høre at resepsjonen prøvde å løse det på best mulig måte. Dessverre fikk vi beskjed for det var for sent her.

Ønsker deg en fin dag videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Min sønn og jeg var her 2 netter for litt avkobling og bading.

Ved innsjekk fikk vi et informasjonsskriv. Her fremgikk det at badetider måtte bestilles i informasjonsdisken som skulle være åpen til kl 22. Da vi sjekket inn først på kvelden spiste vi middag i restauranten først før vi tenkte å bestille bading til påfølgende dag. (En liten buffet med 3 små mineralvann kostet forøvrig 660kr for en voksen og ett barn på 8 år)

Da vi retunerte til resepsjonen for å spørre etter informasjonsdisken kl 21:30 fikk vi beskjed om at denne var stengt for dagen og resepsjonen kunne ikke hjelpe oss, men at det sikkert skulle gå i orden dagen etter.

På vei til frokost morgenen etter bestilte vi badetid, i resepsjonen, nå kunne de hjelpe oss, men vi fikk i badetid da vi ønsket, så planene for dagen måtte endres på sparket.

Hotellet skryter også av inspiria som ligger rett ved siden av og mulighetene her spesielt for barn. Inspiria er forøvrig stengt for annet enn skoleklasser og større grupper pga corona. Dette opplyste hotellet ingen ting om.

På nettsiden, informasjonsskriv eller ved bestilling av bading ble det ikke informert om at dette kostet ekstra, jeg fikk bare kravet om betaling av en kjølig resepsjonist ved utsjekk. Knapt noen beklagelse.

På hotellrommet vårt fant sønnen min glasskår i teppet (vi hadde ikke knust noe)

Dusjen på hotellrommet veksler på iskaldt og veldig varmt vann ca hvert 15 sekund. Så er man trøtt bråvåkner man i allefall i dusjen.

Sønnen min hadde lyst til å spille bordtennis etter vi hadde spist middag dag 2. Vi henvendte oss i resepsjonen for å spørre hvor dette var. Klokken var da 20:30. Vi fikk da beskjed om at bordtennis var stengt for kvelden. Vi så på hverandre og gikk slukøret over gaten på Rema og kjøpte en is istedet.

Dette er riktignok ikke ett 5 stjerners hotell, men det er rom for forbedringer i service og informasjon, prisopplysninger samt også renhold på rommene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 120johanb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for din tilbakemelding.
Det setter vi pris på.

Beklager så mye for at dere fikk feil informasjon i resepsjonen ang informasjondisken og åpningstidene.
Resepsjonen skal også selvfølgelig kunne hjelpe til med booking av dette. Vet ikke helt hva som har skjedd her, men det er tydelig at det har vært en glipp hos oss på dette.
Trist å høre at dere pga dette ikke fikk badetiden deres ønsket.

Vi skulle også ha informert mye bedre om tilbudene på hotellet og om at dette koster ekstra.
Dette står blant annet på velkomstmailen gjestene får 2 dager før innsjekk og det står på velkomstbrevet dere fikk utdelt ved innsjekk.

Vi har hatt info ang teen loungen og inspiria hengt opp i resepsjons-området ved informasjonsdisken.
Her står det også om åpningstidene.
Grunnet restriksjoner og vaskerutiner rundt dette, så kan vi ikke ha dette området åpent for lenge på kvelden da vi må ha ansatte som passer på området og vasker jevnlig.

Uansett vil jeg takke deg for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.
Dette hjelper oss i jobben om å bli enda bedre.

Ønsker deg en fin dag videre!




Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Greie hotell, men manglende informasjon ved innsjekking. Da vi møtte opp i resepsjonen til avtalt badetid, som forøvrig koster 125 ekstra, ble vi bedt om å gå tilbake til rommet og dusje og skrifte. Håndkle måtte vi ta med fra rommet og da vi spurte om hva vi skulle gjøre etterpå fikk vi bare beskjed om å hente håndklær. Det heje medførte at vi mistet 20 min av badetiden.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Benedicte S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.
Det setter vi pris på.

Beklager så mye at vi ikke klarte å informere godt nok ved innsjekk slik at dere kunne ha spart mye tid.
Din tilbakemeldingen vil bli tatt videre med avdelingen for at vi skal kunne bli enda bedre i fremtiden.

Håper dere ellers hadde et fint opphold.

Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Ett av våre stopp på den første norgesferien vår var her. God service ved innsjekk, fikk ett ok rom. Rommene bærer preg av alderen, men lite annet ved hotellet gjør. Badeland ble vi ringt i forveien for booking, pga Covid-19. Heilt ypperlig løsning. Badelandet var behagelig og fin str på, reint og godt løst ift situasjon. Restauranten var også en god oppleve. Beste buffématen jeg har spist. Mindre utvalg, men virkelig godt. Her var det også veldig gode alternativer for barna og God service. Frokosten var like bra.

Alt i alt, veldig fornøyde og kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 361janneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Hei!

Takk for din hyggelige tilbakemelding.
Det setter vi pris på. :)

Godt å høre at oppholdet sto til forventningene og at dere er fornøyde.

God sommer videre og hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Vi var to stykker fra nærområdet som tenkte vi skulle forsøke og spise middag på hotellet for første gang. En hyggelig dame møtte oss og geleidet oss på plass ... og borte ble hun. En mannlig servitør tok over bestillingen på mat, glemte og spørre om drikke så vi måtte hente han tilbake og si at vi gjerne også ville bestille vin. Damen kom og foreslo en vin som var helt ok. Det var det siste vi så av henne. Etter en stund kom herremannen tilbake med maten og det var det siste vi så av han. Ingen forespørsel om mer vin, ingen forespørsel om dessert eller kaffe. Vi slet med og få regningen så vi endte opp med og stille oss foran kassaapparatet. Da fikk vi betalt.

Maten var vel ok men det spilte ikke så mye rolle når hele måltidet ble en diskusjon om fraværende betjening og manglende service. Det blir med den ene gangen. Synd for dette kunne ha blitt en hyggelig opplevelse. Oppmerksomhet og tilstedeværelse er noe vi setter høyt når vi går ut og spiser. Nesten høyere enn matkvaliteten. Dette var skivebom....

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Miatakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta G, Driftsansvarlig på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for deres konstruktive tilbakemelding. Det setter vi pris på.

Det er trist å lese at opplevelsen i restauranten ikke sto til forventningene. Slik skal det ikke være og det er heller ikke slik det vanligvis er hos oss.
Tilbakemeldingen vil bli tatt videre med avdelingen og brukt for å forbedre oss. Beklager igjen.


Håper dere allikevel gir oss anledning til å kunne ønske dere velkommen tilbake til oss igjen, ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser