Vært 2 ggr ved dette hotellet. Vi var der først og fremst pga vår lille datter og hennes ønske om å bade ved Badeland samt leke på Superland som er lokalisert direkte ved siden av / i hotellet. Inspiria science-senter ligger også et par min.gange fra hotellet for de som ønsker å besøke dette.
Rommene er ok. Kunne kanskje vært litt mindre støv, men greie nok. Er enig med andre at hotellet kunne trengt en oppgradering.
Spiste frokost ved resturanten. Ikke all verdens frokost, men vi ble mette. Middagen tok vi på «pizzeriaen». Den var også «helt grei», ikke noe mer.
Resepsjonisten var ok, men når vi forsøkte kontakte hotellet på forhånd via epost tok det lang tid og jeg måtte purre 2 ggr før svaret kom etter 1.5 uke. Det var en feil da jeg skulle booke rommet, og når de sa de kunne hjelpe meg, kostet det 50 % mer for rommet.. Det synes jeg er dårlig. Det var deres nettside det var feil på, ikke min nettleser. Mao, ikke be om hjelp til å booke, for da blir det ekstremt mye dyrere.
Det er gratis parkering rett utenfor hotellet og det er et pluss.
PS: jeg ser at hotellet svarer/kommenterer anmeldelsene vi skriver, og det liker jeg. Det jeg ikke liker er at hotellets driftsansvarlig skriver så og si det samme til alle.. «Copy and paste». Når vi tar oss tid til å skrive pos. og neg ting, så kunne hotellet også skrive et mer personlig svar. (Det at de svarer blir for meg med en gang negativt når det gjøres på den måten).