Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
StayForLong
CheapTickets
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (785)
Filtrer anmeldelser
785 resultater
Vurdering fra reisende
273
270
134
77
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
273
270
134
77
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 785 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Svært slitt, vond kloakklukt på rommet, hår og møkk på badet. Tørt brød og dårlig frokost. Skittent servise og bestikk til frokosten. Badeland var ok og betjeningen var hyggelig, men fasilitetene stod definitivt ikke til hva som forventes av et vanlig hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tittigras76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Takk for din konstruktive tilbakemelding.
Det setter vi pris på og dette vil bli tatt videre.

Det er trist å lese at frokosten og fasilitetene ikke sto til forventningene.
Beklager dette.

Godt å høre at betjeningen var hyggelig. :)

Ønsker deg en fin dag videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell, noe slitte rom. Barnevennlig og god frokost med god mat og rask servering i omvendt buffet. Bra badeland uten for mye folk, men ikke spesielt stort. Mye lyd der, selv i 'stille-sone'. Hyggelig personale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, S1385TPmariag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Takk for din hyggelige og konstruktive tilbakemelding.
Det setter vi pris på.

Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Vært 2 ggr ved dette hotellet. Vi var der først og fremst pga vår lille datter og hennes ønske om å bade ved Badeland samt leke på Superland som er lokalisert direkte ved siden av / i hotellet. Inspiria science-senter ligger også et par min.gange fra hotellet for de som ønsker å besøke dette.
Rommene er ok. Kunne kanskje vært litt mindre støv, men greie nok. Er enig med andre at hotellet kunne trengt en oppgradering.
Spiste frokost ved resturanten. Ikke all verdens frokost, men vi ble mette. Middagen tok vi på «pizzeriaen». Den var også «helt grei», ikke noe mer.
Resepsjonisten var ok, men når vi forsøkte kontakte hotellet på forhånd via epost tok det lang tid og jeg måtte purre 2 ggr før svaret kom etter 1.5 uke. Det var en feil da jeg skulle booke rommet, og når de sa de kunne hjelpe meg, kostet det 50 % mer for rommet.. Det synes jeg er dårlig. Det var deres nettside det var feil på, ikke min nettleser. Mao, ikke be om hjelp til å booke, for da blir det ekstremt mye dyrere.
Det er gratis parkering rett utenfor hotellet og det er et pluss.

PS: jeg ser at hotellet svarer/kommenterer anmeldelsene vi skriver, og det liker jeg. Det jeg ikke liker er at hotellets driftsansvarlig skriver så og si det samme til alle.. «Copy and paste». Når vi tar oss tid til å skrive pos. og neg ting, så kunne hotellet også skrive et mer personlig svar. (Det at de svarer blir for meg med en gang negativt når det gjøres på den måten).

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, steven h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.

Vi setter stor pris på alle som gir oss tilbakemeldinger og tar til meg at de selvfølgelig fortjener et mer personlig svar tilpasset tilbakemeldingen.
Det skal jeg bli bedre på. :)
Uansett ønsker jeg å påpeke at alle tilbakemeldingene blir tatt videre med avdelingene. Vi ser på de nøye og jobber konstant med å bli enda bedre.

Beklager så mye for lang ventetid på mail. Vi har hatt ganske stor pågang i sommer og dessverre var vi ikke helt forberedt på dette i år slik vi ellers pleier å være.
Nå er jeg usikker på om dere hadde kontakt med kundeservice eller med oss direkte på hotellet. Vi har i sommer klart å svare på alle mail innen maks 2 dager her i resepsjonen.

Det er alltid billigst å booke rom på våre hjemmesider, men selvfølgelig skal vi hjelpe om det er noe feil på sidene våre.
Det skal ikke gjestene straffes for.
Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!




Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er bra, men corona tiltakene gjør matopplevelsen elendig. Rotete systemer.. kald varm mat.. dessertene måtte man bare ta med henda.. talerkner blir brukt omgjenn! Jeg synes at 2 voksene og ett barn til 900kr. Blir for dyr.. når maten er kald, og primert barne mat, selv frokost buffen, er kald varm mat.. dyrt å kjøpe drikke på hoteller. Latterlig dyrt å betale 55 kr for en mini flaske cola..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 608henningi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.
Det setter vi pris på.

Det er trist å høre at restaurantopplevelsen og måltidene ikke sto til forventningene.
Din tilbakemelding vil bli tatt videre.

Ønsker deg en fin dag videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Oppholder var helt greit perfekt får en familie tur med barn, siden det er bade land. Men mate som vi fikk tross corona tiltak var veldig lite mulighet av valg pluss til den priser burde maten være varm!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, snodigetinal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding.
Det setter vi pris på.

Beklager så mye at maten ikke sto til forventningene.
Din tilbakemelding er viktig for oss og vil bli tatt videre.

Ønsker deg en fin dag videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser