Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 142
eDreamsUSD 144
Booking.comUSD 144
ZenHotels.comUSD 166
Orbitz.comUSD 142
TripadvisorUSD 142
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (784)
Filtrer anmeldelser
784 resultater
Vurdering fra reisende
273
270
134
77
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
273
270
134
77
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 784 anmeldelser
Anmeldt 24. november 2020

Det mest positive med hotellet, er personalet. Veldig imøtekommende og hyggelige. Gratis og lett tilgjengelig parkering. Men dette er ikke stedet for den som sliter med innsovning. Du hører naboen lett, også sisterner. Frokosten så bra ut, men det er ikke mye jeg tør å plukke fra buffet når smittetallene (Covid) er på vei opp. Rommet virket rent, men luktet gammelt og støvete - mulig at en rens av gulvteppet hadde hjulpet. Senga var god, men synd at det er plassert en røykvarsler som blinker rødt i ett rett over senga - mulig det er pga at batteriet skulle vært skiftet ? Totalt sett, ikke et hotell jeg vil benytte meg av igjen.

Dato for oppholdet: november 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, kennethnG4987SY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2021

Kjære gjest,

Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding.
Det setter vi pris på. :)

Røykvarsleren blinker fordi den er fungerende, ikke pga av batteri.
Skulle det ha vært noe galt med denne, hadde vi fått direkte beskjed på branntavla i resepsjonen.
Så det er helt trygt, men skjønner dette med blinkingen.

Ønsker deg en fin dag videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale
Fine rom
God frokost
Mange parkeringsplasser

Her har vi vært flere ganger. Badelandet tilknyttet er en fin ting å bruke tid på når man skal slå ihjel tid en dag.
Det er også fler matbutikker i gåavstand fra hotellet som er et pluss når man trenger noe enkelt og billig å spise.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gingerfy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2021

Kjære gjest,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding
Det setter vi pris på. :)

Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2020

Ligger sentralt tilknyttet Grålum ved motorveien. Alt du trenger i umiddelbar gangavstand og godt med parkering utenfor. Har bodd her flere ganger tilknyttet jobb og har ingenting å klage på.

Ble mottatt av en svært hyggelig ansatt i resepsjonen, og raskt ekspedert. Rommene er helt OK og renhold var topp. Det eneste jeg ikke liker vegg til vegg teppe. Hadde litt problemer med å få på varmeovnen, men med litt feilsøking fikk jeg skrudd den på.

Middag i restauranten. Super service fra servitører, og ekstra honnør til Marcus her. Frokosten på samme sted. Den er alltid god. Corona tiltakene er godt ivaretatt på hotellet.

Flott område i 1. etg. med mange sittegrupper. Finnes også mulighet for å spill shuffleboard. Mulighet for bading i anlegget, aldri prøvd dette.

Dato for oppholdet: oktober 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, jonasveiberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2021

Kjære gjest,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Det setter vi pris på. :)
Tilbakemeldingen er også tatt videre til Marcus som hilser tilbake.

Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

Jeg er veldig fornøyd med servicen og imøtekommenheten på dette hotellet. Veldig hyggelig sted å bo med barna og de vil alltid komme tilbake hver gang vi bor der. Anbefales på det varmeste. Badeland er helt supert også.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, pluggen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2021

Kjære gjest,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Det setter vi pris på. :)

Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

Hotellet er et drømmested for barn (og voksne) Frokosten er helt himmelsk og sengene er superkomfortable. Herlig at alle kan bade i det flotte badelandet. Det er også fint at det ligger rett ved Inspiria. Det er også moro at Lollo og Bernie kommer innom både badelandet og til de fine salongene på hotellet. Vi anbefaler hotellet til andre

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, greteete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Loreta Gomez, Annet på Quality Hotel Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2021

Kjære gjest,

Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding!
Det setter vi pris på. :)

Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser