Thomas
3,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Elisabeth Steen, AnnetScandic Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. aug. 2020
Kjære gjest. Takk for din utyllende tilbakemelding fra deres opphold hos oss. Vi beklager at frokosten ikke sto til forventningene og at serviceinnstillingen i avdelingen ikke var god nok denne dagen. Dette og tilbakemeldingene på maten er tatt opp med avdelingen og vi gjør vårt ytterste for at det ikke skal skje igjen.
Håper allikevel at dere vil komme tilbake slik at dere kan få en bedre hotellopplevelse.
1.4 km fra Scandic Sarpsborg
2.9 km fra Scandic Sarpsborg
This is from our appartment house K - Apartment with big loft.
Go to your Happy Price
8.3 km fra Scandic Sarpsborg
Garden
    4.5 km fra Scandic Sarpsborg
    • Lol.travel
    0.3 km fra Scandic Sarpsborg
    0.0 km fra Scandic Sarpsborg
    Restaurant serving food and beverage
    12.4 km fra Scandic Sarpsborg
    12.4 km fra Scandic Sarpsborg
    12.5 km fra Scandic Sarpsborg
    12.5 km fra Scandic Sarpsborg
    Se flere hoteller i Sarpsborg
    Anmeldt 23. juli 2020

Innsjekking gikk greit, og resepsjonisten var hyggelig og høflig. Hun ga god informasjon om parkering i området. Hotellets eget parkeringsområde var avgiftsbelagt hele døgnet, mens gateparkering var avgiftsbelagt kl. 0800-1700.
    Hotellommet var lite, og det var kun en mulighet for å henge opp klær og en liten hylle, ikke plass til koffert, ikke plass til sko. Ikke nattbord ved begge sengene.
    Det var matrester på gulvet i rommet da vi kom.
    Ved utsjekk var resepsjonisten mer interessert i sine (falske) negler enn kundene.
    Baren om kvelden ble omgjort til frokostsal (rom) om morgenen. Ett glass husets rødvin og en halvliter Guinness på boks kostet Nok 214,-. Ølboksen ble servert uåpnet med et 0,33 liter glass fra Ringnes bryggeri
    Egons restaurant hadde direkte adgang fra hotellet, og det gjør det enkelt for gjestene.

Takk, Even J
    Elisabeth Steen, Annet på Scandic Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Hei Even. Takk for din anmeldelse. Vi beklager at ikke oppholdet sto til dine forventninger og renholdet på rommet spesielt.Det tar vi svært alvorlig og vi har gjennomgått med avdelingen om hva som sviktet når rommet ble rengjort.
    Veldig hyggelig å lese at resepsjonisten ved innsjekk var imøtekommende. Resepsjonisten ved utsjekk har fått en tilbakemelding på hvordan dere opplevde utsjekk og det skal ikke skje igjen. Ønsker dere velkommen tilbake for en bedre hotellopplevelse.

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Har bodd på en del forskjellige scandic hotell denne sommeren og dette i Sarpsborg kommer dårligst ut. Lite informasjon ved innsjekk, vi måtte selv etterspørre alt rundt corona, frokostbuffet osv... Barna fikk heller ikke noe ved innsjekk, på de andre hotellene har de fått is, rebuser, gåter og kortspill.
    Rommet var stort og rent. Frokosten var ikke noe å skryte over. Lite utvalg, sur betjening. Drar ikke tilbake her med det første.

1  Takk, Monarabb

Hei Mona. Takk for din anmeldelse. Vi beklager så mye at oppholdet ikke sto til forventningene. Frokosten denne sommeren har vært begrenset pga av Covid-19 situasjonen. Men vi serverer alltid flere varme retter i tillegg.
    At dere opplevde betjeningen som sur tar vi svært alvorlig og det er tatt opp med hver enkelt avdeling. Håper dere allikevel kan vurdere å komme tilbake slik at dere kan få en bedre hotellopplevelse.

Anmeldt 29. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Anmeldt 2. april 2020

Ikke det reneste rommet jeg har ligget på... Tannkremflekker og støvete overfalter ved ankomst. Pixel feil på TV, ødelagt dørhåndtak og ikke mulig å låse toalettet. Meget lytt, hørte naborommet prate i telefonen under hele oppholdet. Sentral lokasjon i byen.

Dato for oppholdet: mars 2020
    2  Takk, livsnyteren11
    Elisabeth S, Resepsjonssjef på Scandic Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2020

Hei. Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at ditt opphold ikke sto til forventningene. Nå har vi åpnet igjen etter å ha vært stengt en stund pga av COVID-19 situasjonen. Det hadde vært hyggelig om du ville komme tilbake slik at vi kan gi deg en bedre hotelleopplevelse.

Anmeldt 3. februar 2020

Helt ok hotell sentralt i sentrum. Dårlig med parkeringsplasser, så husk å bestille plass i forkant. Frokosten var liten. Dårlig med plass (ble anbefalt å gå tidlig til frokost pga lite bordplass) og lite utvalg. Rommene var ok. Små puter i senga. De kunne godt fornyes da de var litt "lefsete". De som jobbet der var veldig hyggelige.

Dato for oppholdet: februar 2020
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    1  Takk, monst2019
    Elisabeth S, Resepsjonssjef på Scandic Sarpsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2020

Hei. Takk for din anmeldelse etter ditt opphold hos oss. Som et sentrumshotell henviser vi til kommunal parkering . Gratis fra 16.00 -08.00. Vi tar med oss din tilbakemelding i det videre arbeidet med å utvikle hotellet.
    Det gleder oss at dere fant personalet hyggelig og imøtekommende. Velkommen tilbake !