Verdens koseligste plass, rene hytter og hyggelig betjening. Her er det rent og oversiktlig og har kiosk/ kafé. Kafeen har også live underholdning. Anbefales på det sterkeste 😊 640 kr for en hytte med 4 personer ink utvask.
Romtips: Hytte 11, 12.
Dato for oppholdet: juli 2022
Verdi
Sted
Service
Spør anderzjb om Høysand Camping
1 Takk, anderzjb
Vi var 4 dager i sommerhytte: veldig fornøyd og flott utsikt! Hyggelig betjening, samt resepsjonist. Topp renhold og hytte var vi fornøyd med. Vi fikk god informasjon om plassen. Sengene var vi også fornøyd med! Anbefales!!
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør Akers B om Høysand Camping
Takk, Akers B
Kjempeflott camping innerst i Skjebergkilen med en fantastisk beliggenhet. Her bør alle biturister legge turen innom og de vil ikke angre. Her er minigolf, badeplass og mange hyggelige naboer, campinggjester. Ikke nøl, dra innom.
Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
Spør Tore Martin H om Høysand Camping
1 Takk, Tore Martin H
Har hatt et kjempefint opphold her. Spesielt takk til den fantastiske betjeninga her! Bo her, anbefales virkelig! Takk for oss og en koselig liten hytte. Sanitærforholdene var fint og rent sanitærbygg og gratis bruk av vaskemaskin. Veldig fornøyd!!
Dato for oppholdet: juli 2017
Spør ksHmZ om Høysand Camping