Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.com
PricelineUSD 114
Agoda.comUSD 133
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 22. mars 2020 via mobile enheter

Det var fantastisk vær. Å i disse Corona tider så var det fint å komme seg litt ut å oppleve ting. I denne triste tiden med Corona frykt osv var det en god ide å komme seg litt ut i det flotte været til Utne og Soli bruk m.m

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, ronjaspike
Kjell Åge Aspehjell, Eier på Utne Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Det var hyggelig at været var bra. Det hadde vært spennende og visst hva som ikke stemte, ettersom vi ble vurdert til 3 av 5 stjerner... men vi er glad for at du koste deg på både utne og Solli da.

Anmeldt 20. februar 2020

Vi strandet i Sarpborg. Bilen vår fikk en sten i frontruten. En litt for stor en. Hadde jeg kunnet skrive om hvilken fantastisk service den lokale Glassmester Stand stod for, hadde jeg gjort det også.
Men kvelden før var det sent, og dessverre få døgnåpne rutereperatører. Derimot svingte vi av motorveien og ventet å finne et motell eller i det minste en campinghytte.
Vi fant en helårsåpen campingplass. De hadde alt fra det enkleste til det beste. Vi valgte en leilighet midt på treet. Det var et veldig bra tre du...
Bedre enn noe motellrom vi har bodd på, ja faktisk på høyde med de fleste hotellene vi hadde booket for turen også.
En ekstra utgift javel, men vi fikk kommet oss på Coop og handlet og laget middag selv. Du får ikke kyllingvinger og en bråte gratis tv-kanaler på roomservice - og i alle fall ikke verdens koseligste loftsleilighet med på kjøpet. Dette var kjempekos. Deilig, rett og slett.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, JohanVest
utnemanager, Owner på Utne Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Man finner romantikk på de merkeligste steder og tider. Glassmesteren finner du på Google, og han fortjener sikkert en ekstra stjerne han med. Tusen takk. Det kan virke som dere har vært i leilighet F og den er helt spesiell. Kyllingvingene til Coop har vi dessverre ingen førstehånds erfaring med, men vi tar ditt ord for at de også var bra :-)

Anmeldt 30. juli 2019

Vi ankom hytten vi leide i juli,30 grader med 3 hunder. Vi spurte på forhånd om å få aircondition, det skulle vi få, men fikk istedet ei hytte som det var grusom varm inni og ingen aircondition. Heldigvis hadde vi med portabel aircondition, med slange ut gjennom vinduet- men med en uutholdelig varme og hunder med skulle vi hatt det vi ble lovet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Turjenta01
utnemanager, Manager på Utne Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2020

Jeg beklager veldig, men vi har ikke klart å spore situasjonen du beskriver. Det eneste muligheten jeg kan tenke meg er at dette er en misforståelse med en ekstern bookingtjeneste, som har enten muntlig eller skriftlig har lovet ting vi ikke kan holde. Problemet er, sett fra mitt ståsted, at vi ikke annonserer med klimaanlegg på noen av våre enheter. Enkelte enheter har klimaanlegg, men ikke alle. Du kan gjerne kalle det et sjansespill, men vi oppgraderer stadig enhetene vår - og nå har vi installert anlegg på 90% av alle.

Derimot kommer ikke våre aller billigste campinghytter til å få dette installert, så jeg tror definitivt noen har lovet seg bort her.

Når det er sagt, opplyser du at du hadde med egen mobil enhet. Så alt i alt løst du heldigvis situasjonen selv. Ettersom vi ikke ble konfrontert med dette straks, hadde vi liten eller ingen anelse om at dere følte dere snytt. Sånn at ingen skal være i tvil, har ingen av våre hytter installert klimaanlegg. De fleste av våre leiligheter har klima, uten at vi har annonsert eller lovet det. Vi liker bedre å markedsføre oss moderat og overraske positivt. Skulle imidlertid heten ta knekken på dere igjen, ta gjerne med egen mobil klimaenhet, eller be om oppgradering til leilighet mot et lite tillegg. Hunder er alltid velkommen.

Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Veldig dårlig service og mulighet til kontakt.
Er på gjennomreise og booket og forhåndsbetalte. Fant ut at innsjekking var frem til kl 2300. Vi ønsket sjekke inn kl 2300-0100.
Ringte det ene telefonnummeret som er oppgitt på nettsiden uten å få svar i en hel time.
Da vi endelig fikk svar på telefon fikk vi beskjed om at det ikke var mulig å få sjekke inn etter kl 2300 for da la de seg og stod opp igjen kl 0800. Mannen som svarte var veldig uhøflig, dette var en campingplass og sånn var det. Folk sov i telt så det skulle være stille etter 2300 og ingen mulighet til å sjekke inn. Vi har leid en leilighet og skal ikke bo i telt.
Her har de altså ikke personell tilgjengelig som kan ta i mot gjester om natten.
Da vi savat vi hadde ringt en time uten å få svar fikk vi beskjed om at da hadde han vel sittet i telefonen, for det ringte hos de hele tiden. Han var uhøflig og ufin under hele samtalen.
Styr unna!!!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Elisabethwik
utnemanager, General Manager på Utne Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2019

Vi forsøker alltid å strekke oss så langt det er mulig. Jeg beklager hvis vi har virket uhøflig. Det er ikke vår hensikt. Derimot er vi i høyeste grad en campingplass. Leilighetsbygg og hytter ligger spredd utover på det grønne området. Av hensyn til andre gjester, som vil sove om natten, har hele bransjen satt en grense til kl. 2300
Vi har alle forskjellige mål og forventninger til vår ferie, så vi er nødt til finne en middelvei som passer alle. Når da valget står mellom å strekke rotiden til over midnatt - eller sikre våre andre gjester nattesøvn, prioriterer vi i tråd med bransjens regler. Dessverre er den siste timen i resepsjonen veldig travel i høysesong. Noen ganger kan det vært fristende å velge et hotell med døgnservice. I dette tilfelle ville det kanskje vært et riktigere valg.

Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Topp service fra de som jobber der og utrolig fin plass! Fikk tilrettelagt handicap leilighet, da jeg har dårlig helse! Gjorde overnattingen og oppholdet mye enklere og flottere! Veldig fornøyd! De har også det meste av fasiliteter, så man har det man trenger. Samt da en kiosk for diverse småting, veldig greit, så slipper man å kjøre avgårde for å finne en butikk!

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, StianKristoffer

Jeg har allerede overbragt de hjerteligste gratulasjoner til vårt servicepersonell. Vi har flere leiligheter tilrettelagt for for mennesker med de fleste utfordringer. I en perfekt verden burde alle enheter vært universelt utformet. Derimot tør jeg love deg, at om du kommer hit igjen - skal gjøre vårt for å gjøre neste besøk like minnerikt. Vil du vente til vårt nye resepsjonsbygg åpner, skal vi prøve å ha alt du trenger i nye flotte lokaler.