Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende hovedretter”
Anmeldelse av China Plaza

China Plaza
Vurdert som nr. 4 av 43 Restauranter i Sarpsborg
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. august 2021

Jeg har spist på denne restauranten en del ganger opp gjennom årene. Bra service og blide mennesker. Fortsatt hyggelige lokaler men begynner å vise sin alder. Bakgården er ett pluss når det fine været er på plass.

Når det kommer til maten så har den mistet sin kvalitet. Vi bestilte 2 forretter og 2 hovedretter med biff. Biff kjøttet har fått en merkelig konsistens som minnet om gummi, dette gikk igjen i begge rettene. Vi fikk en liten bolle med ris på 2 personer, måtte be om påfyll. Ellers var grønnsaker, saus, garnityr bra.

Vi var her igjen og spiste for kort tid siden, vi bestilte Husets And som var veldig god. Bestilte også Biff Chopsuey, også denne gangen var kjøttet preget av gummikonsistens, grønnsaker, saus osv. var fortsatt bra.

Synd at dette skal skje igjen, håpet dette kun var ett engangstilfelle.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 191torea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 112 anmeldelser

Anmeldt 14. juni 2021

Maten var ikke verdt prisen. For dyr i forhold til hva du fikk. Massete betjening og dårlig service!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 141steinarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020

Vi valgt å spise her pga gode omtaler på tripadvisor. Det var lurt! Stedet har kjempegod mat, rause porsjoner, meget serviceinnstilt betjening og helt OK prisnivå. Det var rent overalt, de kom med en flaske antibac til bordet, menyene var rene og nye. WC i topp tilstand. Vi er kjempefornøyde og drar gjerne tilbake!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 702ninaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mars 2020

Et sted hvor maten alltid smaker godt og blide ansatte yter veldig god service. China Plaza kan virkelig anbefales for alle som er glade i kinesisk mat.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Peter P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2020

Maten er alltid god. Ikke så mye, for meg som ikke er så glad i ris. Jeg får derfor lite mat for pengene, men utrolig hyggelig sted.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lasse J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på China Plaza, så også på

Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 

Har du vært i China Plaza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.