Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Familiebesøk.

Informere de for de som er interessert i Sarpsborgs historie. For de som er interressert i Norges... les mer

Anmeldt 8. mars 2020
kjanpetter
,
Sarpsborg, Norge
Familiebesøk

Koselig museum, fine utstillinger. Interessant informasjonsopplegg i hovedbygning. Koselig med... les mer

Anmeldt 4. juni 2019
solveig s
via mobile enheter
Les alle 49 anmeldelsene
  
Anmeldelser (49)
Filtrer anmeldelser
49 resultater
Vurdering fra reisende
18
19
9
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
19
9
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 49 anmeldelser
Anmeldt 8. mars 2020

Informere de for de som er interessert i Sarpsborgs historie.
For de som er interressert i Norges og Sarpsborgs historie er dette en
unik opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, kjanpetter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ellefsen E, Public Relations Manager på Borgarsyssel Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Takk for besøket og hyggelig tilbakemelding! Hilsen Christine, formidler på Borgarsyssel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019

Hyggelig museum med mange utstillinger og aktiviteter som også passer for barnefamilier. Nytt utstillingsbygg og utsiktstårn. Flotte eldre bygg som det er inspirerende å besøke. Anbefales

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, Restaurantproff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ellefsen E, Guest Relations Manager på Borgarsyssel Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Hilsen Christine Ellefsen, formidler på Borgarsyssel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019

Vi var ikke klar over at det var et museum her, vi stoppet kun for å gå opp i tårnet. Stor var derfor overraskelsen da vi rundet hjørnet og fant dette spennende stedet! Her var det kjempefint for barn - selv om smådyr-avdelingen skuffet. Der satt det en sur jente og børstet en sau, hun henvendte seg ikke til noen av barna som var der. I sterk kontrast til de andre ansatte som var usedvanlig hyggelige og imøtekommende!!!! Vi klarte ikke å komme oss til topps i tårnet pga høydeskrekk, det var dumt. Vi manglet kun 2 etager :-( Ellers må vi gi den flinke guiden stor applaus for en flott omvisning på området. Og barna lyttet som tente lys til alt han sa. Svært interessant!! Kirkeruiner og gamle bygg og historien om Borg - dette var veldig lærerikt og han formidlet det på en spennende måte! Dette anbefales alle, vi hadde til og med en tre-åring som lyttet årvåkent. De andre barna vi hadde med var 7 og 10 år, midt i blinken!!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Koselig museum, fine utstillinger. Interessant informasjonsopplegg i hovedbygning. Koselig med dyrene

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, solveig s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2019

Den moderne museumsbygningen er veldig godt tilrettelagt for rullestoler og barnevogner, og utstillingen er flott presentert. Da vi var der, så vi også på en film som viser hvordan man tror livet var i middelalderen i Sarpsborg. Barna ble ivaretatt med PC-er med et innhold som fortalte historien om Sarpsborg. De andre bygningene på området var også veldig bra, men spesielt St.Olavs kapellet var utrolig sjarmerende. Kapellet er en kopi av en middelalderkirke, så det er kun fra 1930. Det er også et utsiktstårn på området. Jeg synes dette må være et ypperlig sted å besøke for alle uansett alder.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser