Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lukket og ingen informasjon om åpningstider for tårnet som ikke så ut til å ha vært eller blir i 2020. Gode uteområder.

Ferie i eget land? Hvorfor ikke holde tårnet åpent slik at folk kan få skue ut over landstedet... les mer

Anmeldt 31. juli 2020
reisende2012
,
Oslo, Norge
Spesiell rasteplass

Fin rasteplass med flott monument, men usikker på om det er verdt å bruke så mye penger (for dette... les mer

Anmeldt 24. oktober 2018
Nina H
Les alle 49 anmeldelsene
  
Anmeldelser (49)
Filtrer anmeldelser
49 resultater
Vurdering fra reisende
4
11
11
11
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
11
11
11
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 49 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020

Ferie i eget land? Hvorfor ikke holde tårnet åpent slik at folk kan få skue ut over landstedet? Bare en plakat som en ikke ser fra hovedinngangen, men må rundt for å se og som ikke sier annen en at det er stengt og datert tilbake til Nov. 2019! Men, den utvendige informasjonen kan ses uavhengig om tårnet er åpent og det var åpent toalett og fine krakker å sitte på. Men, som sagt null informasjon om åpningstider for tårnet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, reisende2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Dette rustne tårnet skulle aldri vært bygget. Jeg skulle nesten ønske jeg ikke visste hvordan denne politiske prosessen gikk til. Jeg mener bestemt at hensikten var at man skulle ha utsyn over kulturlandskap. I praksis så var vel de omkringliggende helleristninger og fornminner fokus her.
Sånn ble det aldri. Kravet til universell utfoming gjorde at man måtte bygge heis, og den i sin tid måtte glasses inn. De fikk det til på Borgarsyssel i åpen struktur, men ikke her. Derfor måtte man gå ned på høyden, og der ble ikke utsikt til noe som helst. Jeg vet ikke om det er åpent og tilgjengelig stort mer, men det er ikke noe å oppleve heller. Det mest patetiske er alle de selskap som er blitt lurt til å forsøke seg på et serveringstilbud her. Det er steder som dette som gjør at man ikke lyster å fortelle om at man engang har vært politisk aktiv i den lokale prosessen.
Når barndomshjemmet til MGP-vinner 2020, Ulrikke Brandstorp, er et mer attraktivt lokalt turistmål - så sier vel det sitt?

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, PlanetNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

En annerledes rasteplass. God utsikt, utstilling over flere etasjer inne i tårnet. God trim å gå opp alle trappene, men det er heis for de som ønsker det.

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, gunhildr2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Har kjørt forbi mange ganger og undret meg over dette tårnet. Verdt en liten stopp en gang man er forbi. Gratis adgang, fin layout og enkel utstilling, samt flott utsikt. Grei historiefortelling om utviklingen, med vikinghistorien i fokus.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, MortenHorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018

Fin rasteplass med flott monument, men usikker på om det er verdt å bruke så mye penger (for dette må ha kostet mye) på en rasteplass.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Nina H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser