Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 118
Vis tilbud
Expedia.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
Orbitz.com
eDreams
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
2
8
18
13
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
8
18
13
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 57 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

vi lå her i 2 netter og hadde 2 rom, etter som vi har 2 stk 16 åringer med oss ordnet vi ett dobbelt rom ekstra til dem, vi foreldre fokk et delvis oppusset stort rom med vindu ut i mot gaten, det var rent og helt greit. det eneste jeg savnet det var lysblending/rullegardiner o.l.. rommet til guttene var mye mere slitt, det var også rent der, men... ett stort minus til renholdet på badet/wc! guttene nektet å dusje der fordi det liktet veldig stramt urin. jeg stakk hodet inn og kjente etter når dem kom å klagde å ja... det luktet urin.. jeg hørte når vi kom at hotellet var full booket.. for dem hadde egentlig lovet oss 2 stk enkeltmanns rom til guttene men klarte ikke og holde det dem lovte på fb chaten tidligere.. så jeg gadd ikke klage.. guttene dusjet til oss istedet.. ikke noe problem det... alt kan løses når det er ett par dager... men betjening i resepsjonen var hyggelig og frokosten syntes vi var kjempe god, med varme rundstykker og ferskt brød, kokt egg, eggerøre, kjøttboller, flere typer kjøtt pålegg, forsjellig ost, frukt og juice, kaffe og te.. kjempegodt og posetivt.. alt i alt jeg kunne ha ligget her flere gang pga prisen, det var billig.. men dem slipper ikke unna neste gang om badet lukter..............

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2017 via mobile enheter

Rimelig og greit alternativ for en natt. God seng men gammelt bad. Rom i fjerde etasje uten heis er heller ikke å anbefale med tung baggasje. Frokosten var under paret. Hotellet er som sagt helt ok, med sentral plassering, men foretrekker nok ett av de andre hotellene.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2017

Veldig hyggelig salong-avdeling rett innenfor resepsjonen. Svært flott sjakk-spill, bord og stoler - som muligens bare var til pynt. Uansett maskulint preg, type Chesterfield. Og hjelpsom kar i resepsjonen.
DETTE kunne trukket opp hotellet én karakter, men på den annen side:
Heisen virket ikke (og én av trenger heis...).
Rommet var var veldig enkelt, bittelite skap, spartansk og gammelt, men fremsto som rent.
Det var umulig å få det spesielt mørkt på rommet om natten, slik at man burde tenke på andre gardiner.
Husk på at selv om der ER parkering bak hotellet, må dette bestilles på forhånd. Nå er det gateparkering rett utenfor, til en overkommelig penge, men likevel.
Karakter 3 av 5, fordi det var så fredelig og rolig der.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, ArneBob
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mai 2017 via mobile enheter

Jeg lå her 1 natt i forbindelse med jobb dagen etter. Må si at betjeningen var veldig hyggelige, frokost var helt grei.
Men hotellet er veldig slitent og klart for oppgradering, det var ikke spesielt hyggelig å dusje. Rommet var ellers rent å pent med god seng. Men neste gang betaler jeg gladelig 4-500 for bedre standard.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Sterje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mars 2017 via mobile enheter

Bodde 2 netter på dette hotellet. Vi fikk et fint nyoppusset rom, det store minuset var at de hadde glemt å skifte ut senga. Den var rett og slett utslitt..... Hjelper lite med gode dyner og puter da, dessverre. Alt annet var positivt,- hyggelig og serviceinnstilt personale, rent og pent, kjempegod frokost

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 261anitar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser