Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
FindHotel
USD 86
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
eDreamsUSD 88
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Vurdering fra reisende
2
6
15
12
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
6
15
12
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 43 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Kan ikke anbefale! Bildene lyger, rommet var gammelt, nedslitt og stinka gammel kjeller. Fjølene i senga var knekt. Badet var en tragedie med b.l.a dusjfoheng.. Bestilte for 2 netter, men sjekket ut etter 1.natt. Fikk ikke refundert for den siste natta selv om vi bestilte direkte med hotellet, og sjekket ut tidlig på morgenen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lilli S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020

Små rom, badet er nok ikke oppusset på flere ti år. Mugg i dusjsonen, utvasket dusjforhenge, vond lukt i gangene og på rommet. Frokosten ble derimot en overraskelse, selv om frokostrommet var svært lite.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, siri_gellein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

Parkering langsgaten.
Barnevennlig
Rent og pent hotel, med fanzy room.
Digget det fine baderomet, med halvt Dark Oak og fliser. :)
Rene senger med god komfort + TV på rommet.
Enkelt og finne frem og utrolig hyggelig personal :)
Gang avstand til alt man kunne ønske seg :)

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, Juliekittelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Bodde her én natt i juni med venner i forbindelse med en konsert i byen. Hotellrommet bar preg av elde og manglende vedlikehold. Ved utsjekk oppdaget vi at rommet var fullt av blodsugende veggedyr. Dette kan i utgangspunktet skje hvor som helst, men jeg har sett tidligere anmeldelser av hotellet som påpeker det samme. Det kan se ut som de ikke har iverksatt gode nok tiltak for å bli kvitt problemet og dette bør være essensielt hvis du driver seriøs hotellvirksomhet.
Honnør til hotellet for at vi fikk refundert beløpet uten diskusjon. Likevel er det viktig å påpeke at du risikerer å få med deg skadedyr hjem i bagasjen etter et opphold her hvis du ikke følger med. Med den økonomiske og psykiske belastningen dette eventuelt medfører, kan det nok være verdt å vurdere å betale litt mer for å bo på et annet hotell i området med høyere standard.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, eirik87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Veldig slitent og skittent hotell! Overnattet der 2 netter i forbindelse med cup fordi ingenting annet var ledig i omegn. Bodde i 4 etasje uten heis, og det luktet veldig vondt på rommet. Prøvde å få byttet, men hotellet var fullbooket. Alt på rommet bar preg av at ingenting var gjort eller vedlikeholdt de siste tiårene. Gulvet var klissete, gamle såperster i dusjen, ekkelt dusjforheng, ingen knagger å henge håndklær på, gamle stikkkontakter og lysbrytere (el-sikkert?), gamle senger stablet i trappeoppgangen, sprekker i veggene, oppsmuldret vinduer. Bildene av hotellet får det til å fremstå mye finere. Eneste positive var at senga var forholdsvis ny og god.
Frokosten var veldig enkel og sparsom. Absolutt ikke verdt prisen som var 2300 for 2 netter.
Aldri dit igjen :(

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, gunwas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser