Orbitz.com
StayForLong
Destinia.com
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 26. juni 2022

Dette er skrekkens hotel. Ikke bare er det skittent, nedslitt og fullt av veggdyr. Det har itilllegg personale som skjeller i ut gjester og lyver så det renner av de.
Vi hadde bestilt 2 rom for 3 personer i hvert rom. Rommene vi fikk var et rom med 4 senger. Dette rommet var delvis opppusset. Rom nr 2 var etnlite kott med en seng på 120 cm.
Rommet var skittent og stinket mugg og alkohol.

Vi gikk med i resepsjonen og forklarte problemet. Der fikk vi beskjed om at hvis det ikke passet skulle vi kansellere rommet. De hadde ikke gjort noe feil.
Familien velger å kanselere rommet og kjøre hjem. Jeg ringer etterpå til hotellet for å finne ut hva som har skjedd. Her blir jeg skjelt ut av resepsjonisten som kan fortelle at vi har knust møblene i rommet og er politianmeldt. Vi har vært uhøflige og barna var ufordragelige. Alt dettende Arnvid skulle kunne kreve betalingen tilbake fra hotellet.
For derpå å slenge på telefonen. Jeg velger å ringe hotels.vom slik at de tar saken. De ringer meg tilbake og sier at siden vi har ringt dem og bedt om unnskyldning så skal vi få refundert oppholdet. De dropper også politianmeldelsen.
Øhhh. Vi har ikke ringt og bedt om unnskyldning!!!
Legger ved noen lekre bilder som kanskje frister til bestilling

Dato for oppholdet: juni 2022
2  Takk, 978ingridw
Anmeldt 18. mai 2022 via mobile enheter

Lite hotell midt i sentrum av Sarpsborg, nært til torget å serverdigheter Sarpsborg har å by på. Bærer en del preg av å være i ett gammelt bygg, så utbedring burde vurderes. Men hyggelig betjening, rolig atmosfære å grei str på rom ifht pris. Betalte vell rundt 1400 ca for 2 netter, så utifra pris så er det helt greit 👍 Savner ett lite kjøleskap på rommet eneste samt at kontakter burde byttes ut med moderne jord kontakter.

Nydelig frokost og fin atmosfære under frokosten 😊 Siden kjæresten min er veganer så kastet hotelleieren seg rundt å danterte det store fruktfatet til henne 🙏

Men igjen helt greit hotell hvis du bare skal ha en plass å sove 🙂 Parkering (gate) så å si rett utfor inngangsparti 👍

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Vidar1989
Anmeldt 13. mars 2022 via mobile enheter

Greit hotellopphold på budsjett. Fasaden er enkel og slitt. Rommet var fint, men slitt. Et lite kjøleskap på rommet gjorde det mulig å ha med drikke fra butikken.

Det tok lang tid før det kom varmtvann i dusjen. Vannet i dusjen rant langsomt ut i sluket, slik at det samlet seg vann der en sto og dusjet.

I løpet av oppholdet kom en annen hotellgjest til vårt rom og låste opp døren vår mens jeg sto halvnaken, fordi vedkommende hadde fått nøkkel til samme rom som oss. Ingen beklagelse fra hotellet.

Klokken ett på natten ringte brannalarmen pga. oppussingsstøv i en annen etasje i bygget. De oppklarte det raskt, slik at vi kunne gå tilbake til rommet igjen med en gang. Hotellet beklaget denne hendelsen da det skjedde og morgenen etter.

Frokosten som var inkludert i oppholdet var nydelig, og helt etter min smak. Mye godt og variert.

Romtips: Gratis gateparkering rett ved hotellet mellom kl. 16-08 og på søndager. Parkeringen er dyr utenom denne tiden.
Dato for oppholdet: mars 2022
1  Takk, HavardF
Anmeldt 29. november 2021

Ble møtt av en grusom lukt i korridorene, rommet luktet værre. Det stod gamle møbler, og annet rot i alle etasjer.
Rommet var forsøkt pusset opp, men utrolig skittent og slitt. Senga var god, så lenge man ikke tenkte de de store, skitne (hvite flekker..) putene man nettopp hev ut.
Badet var et kapittel for seg selv.. Ujordet kontakt rett ved badekar. Badekar som nesten veltet da man dusjet i det (gikk ikke an å bade i det, hverken propp eller kran). Noen slags dekorasjon av plastikkplanter som du måtte stå inntil (som mange før deg..) mens du dusjer..
Lista er lang. Bruk 200 kr mer og velg et annet hotell. Eller airbnb.
Bare ikke dette hotellet.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, Skarinena
Anmeldt 3. november 2021 via mobile enheter

Hotellet bærer preg av at det er slitt. Skitne rom med støv og hybelkaniner. Mugg på store deler av badet, får en automatisk kløende følelse av rommet. Lest om veggdyr og drap på hotellet som ikke er særlig attraktivt. Innredningen på rommet bærer preg av at her skal de spare penger og satse på at det samme inventaret som har vært der fra starten tåler kanskje 20 år til før materialet er følger naturens regler og er nedbrutt. Utrolig lytt mellom rom og etager noe som gjør det vanskelig å sove. Hadde jeg kunne skru tiden tilbake når det åpnet for første gang hadde det kanskje vært et fint hotell, i 2021 gleder jeg meg mest til å forlate hotellet og aldri sette mine ben der.

Romtips: Finn et annet hotell.
Dato for oppholdet: november 2021
Takk, Climber52278670686