“Fortreffelig måltid til hyggelige priser! ”
Anmeldelse av Kaffeforretningen Sarpen

Kaffeforretningen Sarpen
Vurdert som nr. 3 av 46 Restauranter i Sarpsborg
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Beskrivelse: En lunsjbar med hyggelig atmosfære om dagen og en stemningsfull bar på kveldene.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha lest andres anmeldelser ble Sarpen valgt! Vi var en familie med to ungdommer!
Det var ganske fullt ute så vi valgte å sitte inne. Interiøret skapte en hyggelig atsmosfære med gamle aviser og gammelt utstyr som pynt på veggene. Vi ble overrasket over hvor raskt maten kom selvom det var kun en av oss som hadde bestilt dagens rett til 99 kr. Hyggelige servitører og veldig god service :-)
Dagens rett var spanske kjøttboller hvor risen ble byttet til deilig tagliatelle etter vårt ønske. Vi andre bestilte Sarpenpølse, gyro i pita og vegetarpasta da en av oss er veggis. Alle fire var veldig fornøyd med maten :-) Det var både mye mat og maten smakte helt utmerket :-) Anbefaler så absolutt dette stedet! Vi kommer så absolutt tilbake hvis vi besøker Sarpsborg igjen!

Takk, F5641PYmonicab

Anmeldt 7. mai 2020 via mobile enheter

Alltid fornøyd med gresk middag hos de som kan gresk mat
Også andre alternativer til en rimelig pris, men vil absolutt anbefale gresk.

Ikke siste gang vi er der!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Lasse J
Anmeldt 22. mars 2020 via mobile enheter

Her får du ett stort utvalg av god mat og ikke minst kjempegod kaffe. Herlige og serviceinnstilte ansatte. Absolutt å anbefale

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Lasse J
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Alltid knallgod service - god og rimelig mat - og deilige kaker Koselig og uformell atmosfære Favoritt i Sarpsborg!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 623elisabethk
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Her har kjedene mye å lære. Jeg håper denne blir lenge etter at Olearys, McDonalds og Egons er i grava.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, PlanetNorway

Reisende som så på Kaffeforretningen Sarpen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Sarpsborg, Sarpsborg kommune

Har du vært i Kaffeforretningen Sarpen? Del dine erfaringer!