Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Jordbærpikene Borg

Jordbærpikene Borg
Vurdert som nr. 1 av 2 Kaffe og te i Sarpsborg
Prisklasse: USD 11 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

God mat til en fornuftig pris. - Kjapt og enkelt og retter med det lille ekstra. Vi kommer tilbake !

Dato for besøk: desember 2018
Takk, therese7879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 35 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018

Helt ok sted, med hyggelig dame. Satt ved vinduet og kunne se bilen på plassen utenfor. Virker litt gammel og brun pub, men er inne i et moderne senter

Dato for besøk: september 2018
Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnS498, Leder  på Jordbærpikene Borg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

Hei hei. Her har du nok anmeldt feil cafe, vi er på Amfi Borg i 2 etage , ingen vinduer hos oss. Ha fortsatt dn fin kveld

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, rask servering, bredt utvalg av mange ulike mattyper, hyggelig betjening og greie priser.

Dato for besøk: august 2018
Takk, monakristinv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnS498, Leder  på Jordbærpikene Borg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

Takk takk for koselig tilbakemeldinger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Her får du et godt måltid mat og drikke i hyggelige omgivelser, til en helt grei pris. Maten serveres raskt, er innbydende og god.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, monakristinv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Skulle spise lunsj med min datter i vinterferien, og vi endte opp med å bestille salat begge to. Min datter tok cesarsalat, og jeg valgte kyllingsalat med perlespelt, og pesto som «dressing». Brødet som ble servert ved siden av, var veldig godt. Vi var begge to fornøyde med maten, og kan trygt anbefale det til andre!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, KjerstiKN67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jordbærpikene Borg, så også på

Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
Sarpsborg, Sarpsborg kommune
 

Har du vært i Jordbærpikene Borg? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din