“Dårlig service. Vi kom tre”
Anmeldelse av Dickens Sarpsborg

Dickens Sarpsborg
Vurdert som nr. 23 av 68 Restauranter i Sarpsborg
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Dårlig service.
Vi kom tre jenter en lørdags kveld.
Ble først nektet adgang da det var fult, samtidig som vi observerte at flere gikk ut og konfronterte dørvakten med dette.
Vi kom omsider inn og ble bedt i baren om å sette oss ned og finne et bord slik at de kunne komme og ta bestilling ved bordet.

Vi ventet ved bordet i 30 minutter uten at servitøren viste ansikt. Bestemte oss derfor for å konfrontere servitøren med dette. Vi ble møtt av en servitør med arrogant fremtoning som forklarte oss at vi ikke var de eneste i lokalet.

Baren var ikke halvfull engang, og servitørene burde hatt nok av tid til å servere alle som var i lokalet. Svært skuffet over vært besøket og bestemte oss derfor for å dra videre til neste utested.

Dato for besøk: august 2020
Takk, sahejo

Anmeldt 14. mars 2020 via mobile enheter

En gjeng fra jobben var samlet for hygge med god mat og god drikke. Dickens var stedet og starten med kald drikke var bra. Maten ble bestilt og mange bestilte samme rett, biffsnadder. Det som ble servert stod dessverre ikke til forventningene. Maten så ut som om den var blitt kastet på tallerkenen. Svartstekt biff og sopp, et eller annet som skulle være fløtegratinerte poteter og et stusselig salatblad med tre tynne reddikskiver. Normalt sett er dette en god rett, men denne kunne gått rett i søpla. Kjempeskuffende da denne restauranten kan levere bra☹️☹️☹️☹️☹️

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Peter P
Anmeldt 17. desember 2019 via mobile enheter

Hyggelig mottakelse av sjefen sjøl, når vi samlet barn og barnebarn til lunch en lørdag før jul. Bord 20 var perfekt for oss som var syv personer. Positivt at mat og drikke ble servert ved bordet. Nydelig småbiff med hjemmelaget bearnaise er topp. Takk for oss :-)

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Restaurantproff
Anmeldt 13. desember 2019

Sammen med et vennepar besøkte vi Dickens for en førjulsmiddag: noen skulle ha lutefisk, en juletallerken og en valgte torsk. Alle fikk maten servert samtidig - og alle var godt fornøyd med kvalitet og smak. Noe kunne kanskje vært litt varmere, men dette var ikke et stort minus. Vår kelner, en dame som het Eva, var veldig hyggelig og gjestfri, noe som gjorde kvelden ennå hyggeligere!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Dagfinn
Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Fire voksne og fem barn var innom før julegateåpningen. God mottakelse og servering. Pizzavarianten var tam. Den ene hamburgeren likeså. Hamburgeren på barnemenyen var rå og blodig med blodet trukket inn i hamburgerbrødene. Vi fikk den stekt om igjen og kjøkkenet la den i det samme blodige brødet. Huff!!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Sverreleiro

Reisende som så på Dickens Sarpsborg, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Sarpsborg, Sarpsborg kommune

Har du vært i Dickens Sarpsborg? Del dine erfaringer!