Trivelig kveld

Anmeldt 22. desember 2017
arnenk
Sarpsborg, Norge
Bowling med gutta

Hyggelig sted for bowling og pizza. Mange baner med lite kø. God luft selv om det var mye folk. God... les mer

Anmeldt 20. september 2017
larsjeriksen
Hoejbjerg, Danmark

Anmeldt 7. august 2023 via mobile enheter

Flott sted med morsomme fasiliteter. Møtte på et hyggelig personale. Benyttet bowling, og det var en gøy opplevelse. Litt høye priser, men overkommelig.

Dato for opplevelse: august 2023
Takk, mikanderi
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Var her med barnebarn for bowling og pizza. Veldig trivelig betjening og lokale. Hjelpsomme og blide. Fikk kjempegod pizza og hadde ein hyggelig ettermiddag.

Dato for opplevelse: juli 2022
1  Takk, KAI T
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Betjeningen er alltid hyggelig. Flere ulike aktiviteter; biljard, bowling,laserworld og shuffleboard, så man har mye å velge mellom!:)

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, maylinnolsen
Anmeldt 22. desember 2017

Vi var 5 personer som skulle spise Pizza og kose oss noen timer med bowling. Hadde vært innom og bestilt tid og ble møtt med en utrolig bra service. Vi var alle enige om at dette ville vi gjøre igjen, mye takket være den hyggelige mottagelsen vi fikk. Stedet kan virkelig anbefales!!!!

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, arnenk
Anmeldt 20. september 2017 via mobile enheter

Hyggelig sted for bowling og pizza. Mange baner med lite kø. God luft selv om det var mye folk. God pizza.

Dato for opplevelse: mars 2017
1  Takk, larsjeriksen